El Futbol Club Barcelona està de celebració per la consecució del 27è títol de lliga. Després d'una exuberant i sorollosa rua pels carrers de Barcelona, amb l'equip masculí i femení dirigint la festa, el Barça ha volgut tenir unes hores d'intimitat i tranquil·litat per celebrar un títol que se'ls resistia des de feia quatre anys, concretament des de la temporada 2018-19. El lloc escollit per a aquesta ocasió especial ha sigut un restaurant a tocar de Barcelona: Playa Grande Tropical, a vint minuts de Barcelona, concretament a Gavà, al carrer dels Tellinaires, 17.

Playa Grande Tropical

De sobte et trobes en un altre lloc, lluny de l'asfalt, apartat del trànsit. Però com és possible? Només fa uns minuts que has deixat enrere Barcelona. Sí, existeix un paradís proper. Amb aquest lema es presenta en societat el Playa Grande Tropical. Tota la plantilla del Barça, l'entrenador Xavi Hernández, el seu germà Òscar i l'staff tècnic, així com la cúpula esportiva, entre els quals Jordi Cryuff, el president Joan Laporta, els vicepresidents Rafa Yuste i Elena Fort, i diversos directius més es van congregar en sopar de conjura. Tampoc van faltar a la cita les respectives famílies que van aparèixer aquest dimecres a la nit per fer el sopar oficial per la lliga i els èxits de la temporada.

restaurant Gavà Barça celebració
El restaurant de Gavà on el Barça va sopar aquest dimecres / Foto: Playa Grande Tropical

Es tracta d'una de les terrasses més desitjades de Barcelona. On es donen cita, a peu de platja, la bona cuina, el glamur i la diversió. Sense edificis ni construccions, només el mar i la sorra com a testimonis de la teva presència. Aquí qualsevol àpat, de negocis o plaer, cobra una dimensió superior. La carta de Playa Grande Tropical, dissenyada per Quim Marqués, ofereix cada dia menjars de primera qualitat. Plats basats en matèria primera de mercat, elaborats amb personalitat. Destaquen els arrossos en les diferents versions, les carns i els peixos frescos. Tenen un complet celler que acompanya l'oferta gastronòmica amb un perfecte maridatge.

La benvinguda a aquest llegendari restaurant de platja és a càrrec d'una impressionant barra de bar amb sala adjacent. L'escenari perfecte per gaudir d'un pica-pica de qualitat, menjar tranquil o copa relaxant. Un lloc excel·lent per a reunions discretes de treball o escapades de distensió.

Plats Playa Grande Tropcial
Un dels plats de Playa Grande Tropical

De primer, platja; després, el Mediterrani

De primer, platja. Després, el Mediterrani reclama imponent la seva atenció. En el color, el sabor i els ingredients dels seus plats es denota una gastronomia excel·lent i un menjar exquisit. Productes de l'hort, frescos, arròs elaborats a la perfecció, carns ben tractades. Al cap i a la fi, tot com no podia ser d'una altra manera: convertint-se el Playa Grande Tropical en sinònim d'una cuina gran.

Joan Soler directiu del FC Barcelona en el sopar de celebració
Joan Soler directiu del FC Barcelona en el sopar de celebració / Foto: Instagram

El sopar del FC Barcelona va arreplegar tota la plantilla i membres del primer equip masculí de futbol per, també, retre un homenatge i acomiadar el primer capità, Sergio Busquets, que el 30 de juny finalitza el contracte amb el conjunt blaugrana després de 15 temporades.