Farm to Table no només descriu una tendència reconeguda internacionalment que posa el focus en la necessària connexió que la gastronomia ha de tenir amb qui proveeix dels ingredients que li donen forma. Farm to Table tradueix en plats l'origen i l'autenticitat, amb sabors del local i la proximitat. Els intèrprets d'aquesta proposta són els xefs Raquel Blasco i Marc Santamaria (Casa Xica), avalats sempre pels seus amics i socis Joe Littenberg i Lena Widget (responsables d'Eat Street i els seus reconeguts festivals What The Foc i Taco Fest).

Aquesta singular proposta pop up torna en la seva quarta edició, amb dos menús degustació que proposen de vestir les tardes i nits d'estiu mentre duri el Grec (del 26 de juny al 29 de juliol), amb plats saborosos i honestos al seu restaurant efímer, ubicat als Jardins del Grec, amb els millors capvespres i vistes panoràmiques de la ciutat. Un restaurant en uns dels jardins més icònics de la ciutat, que només es podrà gaudir durant un mes! Farm to Table donarà servei tant als assistents al Grec com a tot públic que vulgui gaudir de saborosos platets en un escenari inigualable amb l'skyline de la ciutat en pondre's el sol. Des del dijous 26 de juny al dimarts 29 de juliol, Farm to Table ofereix dos torns els dies amb programació del Grec: de 20 h a 21:30 h i de 22 h a 23:30 h, i un sol torn a partir de les 20 h els dies sense programació Grec (consultar calendari al seu web o Instagram).

També d'accés general és l'espai contigu de quioscos, també adscrit a la gestió i proposta gastronòmica de Farm to Table, que ofereix una curta carta de menjar de snacks i begudes des de les 20 h fins a la matinada. No falten hits del pica-pica com les croquetes (de rap i gamba o de quinoa, llet de coco i xampinyons), un biquini trufat o el Mollete d'albergínia, ruca i pesto de tomàquet sec. La gastronomia oferta a Farm to Table s'articula a través de dos menús degustació: el Menú Degustació, amb quatre plats i postres (38 €) i la seva versió vegana, amb tres plats i postres (38 €). Els qui coneguin i segueixin la trajectòria de Raquel Blasco i Marc Santamaria, tant a Casa Xica com en les seves incursions en conceptes street food trobaran picades d'ullet a la seva cuina d'autor a Farm to Table: oferim diversió, plats per compartir i gaudir amb plats saborosos que venen de gust a tothom, sense embolics, explica Blasco, ideals per acompanyar una posta de sol en aquest jardí únic, a la fresca. Cuina de base, informal i saborosa en la que llueixen la Terrina de campanya a l'Armanyac, festucs, burra i mostassa, els Linguine amb crema de marisc, gambes i Grana Padano o el Brioix de cansalada viada ibèrica amb adobats i patates fregides ecològiques.