El cantant Bruce Sprinsgteen torna a Barcelona per fer gaudir als catalans de les seves icòniques cançons a l'Estadi Olímpic de Montjuïc. Una cita doble, els dies 20 i 22 de juny, que permetrà a l'estrella estatunidenca gaudir de la ciutat durant uns dies. Una de les seves aficions és tastar la gastronomia catalana, i enguany podrà tornar a fer-ho en algun dels restaurants de Barcelona. Aquest és un dels seus establiments preferits i que va visitar l'any passat.

🔴 Bruce Springsteen a Barcelona, DIRECTE | Cançons i última hora del concert a l'Estadi Olímpic
 

🎤 7 curiositats de la gira de Bruce Springsteen que arriba dijous a Barcelona

❤️ Les picades d'ullet que mostren la relació d'amor entre Bruce Springsteen i Barcelona
 

El restaurant de Bruce Springsteen

El restaurant Amar, del xef Rafa Zafra, va ser l'atenció de totes les mirades quan l'any passat va rebre la visita de Bruce Springsteen. Una ocasió molt especial que no només va comptar amb la presència de "The Boss". El cantant estatunidenc va gaudir d'un àpat acompanyat, ni més ni menys, que de Barack i Michelle Obama, i Steven Spielberg i Kate Capshaw. Una taula del més alt nivell que enguany es podria repetir a Barcelona.

L'any passat va menjar a l'Amar, i enguany haurem d'estar atents per descobrir quin restaurant escull l'estrella americana i si repeteix, o no, a l'establiment de Rafa Zafra

Bruce Springsteen celebra dos concerts a Barcelona durant aquesta setmana, concretament dijous 20 i dissabte 22. Abans o després dels concerts, Springsteen gaudirà d'alguns dels plaers que ofereix la ciutat, especialment de la gastronomia catalana. L'any passat va menjar a l'Amar, i enguany haurem d'estar atents per descobrir quin restaurant escull l'estrella americana i si repeteix, o no, a l'establiment de Rafa Zafra. A més, Springsteen sol convidar celebritats mundials als seus concerts i de vegades, com en el cas d'Obama o Spielberg, als restaurants que visita. Caldrà esperar a saber el restaurant al qual va per conèixer amb qui hi menja.

Hotel Palace, menú degustació i maridatge / Foto: Carlos Baglietto
L'hotel Palace és un lloc de luxe elegant. / Foto: Carlos Baglietto

Cuina mediterrània

El restaurant Amar, amb el xef Rafa Zafra al capdavant, s'ubica a l'hotel Palace de Barcelona. Tal i com expliquen a la seva pàgina web, "el restaurant pren el nom de l'amor per Barcelona, ​​així com de la passió de Zafra pels productes del mar. I és que estimar Barcelona és estimar la mar, la Mediterrània, les nostres cultures i tradicions. Tot això sense oblidar la pròpia trajectòria del xef sevillà a Estimar Barcelona i Madrid, establiments amb què el restaurant comparteix família semàntica".

L'Amar és un lloc que brilla pel producte que ofereix. Luxe, qualitat i confort defineixen una cuina elegant ubicada en un hotel emblemàtic. Una experiència gastronòmica innovadora en què història i modernitat evolucionen de la mà i que ha captivat figures de la talla de Springsteen.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!