Els xefs i tot el personal d'un restaurant han d'estar preparats per atendre, possiblement, alguna persona famosa o d'una rellevància mundial important. I, més encara, quan treballes en un local de luxe i conegut més enllà de Barcelona i Catalunya. El que no et pots esperar mai, però, és que a la mateixa nit atendràs fins a tres figures conegudíssimes mundialment.

🔴 Bruce Springsteen, DIRECTE | Última hora del segon concert del 'Boss' a Barcelona
 

🧐 Primeres imatges de Bruce Springsteen a Barcelona
 

Estem parlant de l'expresident nord-americà Barack Obama, el cineasta Steven Spielberg i el cantant Bruce Springsteen. Tots tres estatunidencs es troben a Barcelona aquests dies amb motiu dels dos concerts que oferirà el músic de 73 anys a l'Estadi Olímpic Lluís Companys aquest divendres 28 i el pròxim diumenge 30 d'abril a les 21 hores de la nit.

📝 10 curiositats sobre la gira 2023 de Bruce Springsteen que aterra aquest divendres a Barcelona
 

Un restaurant de cinc estrelles

Obama, Spielberg i Springsteen, en vigílies del concert que obrirà aquest divendres la gira europea, van anar a sopar aquest dijous al restaurant Amar de Barcelona. Es tracta del nou restaurant de l'Hotel El Palace Barcelona. El capità d'Amar Barcelona és el reconegut xef Rafa Zafra i neix de la voluntat de l'emblemàtic hotel, que el 2022 va complir 103 anys. El carismàtic cuiner, de personalitat aclaparadora, aposta per un model en què història i modernitat evolucionen en paral·lel.

El capità d'Amar Barcelona és el reconegut xef Rafa Cruz i neix de la voluntat de l'emblemàtic hotel, que el 2022 va complir 103 anys

Obert des de fa només sis mesos, l'octubre de 2022 es va presentar aquest nou restaurant luxós d'altíssima qualitat a Barcelona. Per tant, es podria considerar una aposta arriscada per a les tres personalitats nord-americanes que no van escollir un altre restaurant més consolidat a Barcelona, i van designar la confiança en Zafra. D'aquesta manera, Barack i Michelle Obama, juntament amb Springsteen i la cantant Patti Scialfa, i Spielberg i l'actriu Kate Capshaw, van sopar junts en aquest selecte restaurant barceloní.

Què van menjar els comensals més famosos?

Només arribar al restaurant Amar, els van portar a taula una safata d'ibèrics i caviar. Menjar exquisit només per encetar tot el que venia. Segons el que ha explicat el xef Zafra a El Món a RAC1, també van degustar mongetes amb ventresca, gambes de la Costa Brava, peix de la Costa Brava, com per exemple el llenguado, i carn Wagyu, d'origen japonès i una de les més excel·lents del món.

El restaurant pren el nom de l'amor per Barcelona, ​​així com de la passió de Zafra pels productes del mar. I és que estimar Barcelona és estimar la mar, la Mediterrània, les nostres cultures i tradicions

La cuina d'Amar Barcelona

L'eix vertebrador de la cuina d'Amar Barcelona és el producte. Es tracta de trobar el luxe al prestigi dels ingredients, la qualitat de la cocció, el confort de l'espai i l'elegància del Palace Barcelona, ​​però amb un toc fresc, jove, renovat, que flueix i que no pesa al qui la gaudeix. Amb la gestió d'aquest nou restaurant, Rafa Zafra vol aportar "una cuina honesta, basada en la qualitat del producte, apostant per la canalització del luxe en un entorn únic i elegant".