A Irlanda avui és festa grossa. El 17 de març se celebra St. Patrick's day i cada cop són més les ciutats arreu del món que se sumen a la festivitat de diverses maneres. A Barcelona potser no hi ha una àmplia oferta d'activitats, però sí que hi ha bars, o millor dit, pubs on poder convertir-te en un irlandès per unes hores i xalar de la festa com si fossis un ciutadà més d'Irlanda. A continuació, 3 pubs irlandesos on celebrar el Saint Patrick's Day a Barcelona​.

3 pubs irlandesos on celebrar el Saint Patrick's Day a Barcelona

Més enllà de la cervesa irlandesa que es pugui prendre als bars en la jornada d'avui, i en la resta de dies de l'any, el Saint Patrick's Day és una oportunitat per degustar plats irlandesos típics del país. L'Irish Stew és l'estofat per excel·lència d'Irlanda, el colcannon, és un puré de patates amb ceba, col, mantega, sal i pebre o el boxty, un pastís de patates amb ingredients a escollir pel consumidor.

Scobie's Irish Pub

Un pub irlandès amb totes les lletres. Un ambient cosmopolita i molt agradable, amb una amplíssima carta de cerveses i licors per xalar del St. Patrick's Day a Barcelona. Un local no gaire gran, que fa que de seguida cobri vida i s'ompli amb un ambient eixordador i carregat de felicitat. Així que prepara't per sentir-te com un irlandès i traslladar-te de país mentre siguis a l'Socbie's Irish Pub.

scobies irish pub
L'interior de l'Scobie's Irish Pub 

📍 Ronda de la Universitat, 8

The Michael Collins Irish Pub

Cuina del món, però totes les pintes i sensacions de pub irlandès amb música en directe, emissions esportives i una arpa decorativa. The Michael Collins Irish Pub va obrir les portes per primera vegada al públic barceloní l'any 1997 i des d'aleshores ha estat un lloc preferit per als locals i els visitants de la ciutat. Situat a la zona de l'Eixample, el pub descansa a l'ombra de la Sagrada Família. A més, el millor del menjar irlandès, la beguda, la música en directe i el personal amable, fan que sigui una experiència social única que no es troba en cap altre lloc de la ciutat. The Michael Collins és el lloc perfecte per experimentar la llegendària hospitalitat i l'atmosfera única d'un autèntic pub irlandès.

the michael collins
The Michael Collins Irish Pub

📍 Plaça Sagrada Família, 4

The George Payne

Espaiós pub irlandès amb detalls medievals, plats internacionals i retransmissions esportives del més nivell. Amb el lema "Tinguem sort", el The George Payne obre les portes a les 17 h de la tarda per aquest Saint Patrick's Day a Barcelona. Amb una entrada de 10 euros i beguda inclosa, aquest irish pub és ideal per viure una gran jornada com la d'aquest 17 de març.

the george payne
L'entrada de The George Payne amb globus que dibuixen la bandera d'Irlanda

📍 Pl. d'Urquinaona, 5