Després d'haver enganxat centenars de milions de persones a la televisió, el següent pas de Netflix és aconseguir endinsar el seu públic al món de la gastronomia. El servei de reproducció en línia obre Netflix Bites aquest mes, una "experiència gastronòmica elevada", segons els empresaris nord-americans, a Los Angeles que inclou xefs que protagonitzen programes populars de Netflix com Chef's Table i Nailed It.

Netflix obre el seu primer restaurant

Netflix acaba d'anunciar que obrirà el primer restaurant el pròxim 30 de juny. Tot i que es tracta d'un restaurant pop up, per al seu debut al món de l'hostaleria la plataforma de streaming comptarà amb els xefs més reconeguts dels seus programes. El restaurant s'ubicarà al Short Stories Hotel de la ciutat californiana. Un dels xefs participants en aquesta iniciativa, Curtis Stone, d'Iron Chef, ha afirmat que "traslladar el meu amor pel menjar a persones de tot el món és una de les emocions més grans de la meva vida, però aquesta experiència de passar de la pantalla a taula i donar als fans una mostra del que passa a la càmera és simplement impressionant".

netflix primer restaurant
Netflix Bites obrirà el 30 de juny a Los Angeles

Ara per ara, però, no han desvelat en què consistirà el menú o la carta d'aquest restaurant pop up. Tanmateix, ja han obert les reserves a través de la pàgina web. Netflix Bites obrirà en horari de 17 a 22 hores cada dia de la setmana, mentre que els dissabtes i diumenges oferirà un menú brunch de 10 a 14 hores.

"Portar el meu amor pel menjar a persones de tot el món és una de les emocions més grans de la meva vida, però aquesta experiència de passar de la pantalla a la taula i donar als fans una mostra del que passa a la càmera és simplement impressionant"

Netflix Bites: "Una experiència de restaurant única"

La plataforma internacional ha comptat amb la presència d'altres noms il·lustres com Rodney Scott i Nadiya Hussain. Ells dos, juntament amb Stone, s'han fusionat per crear un menú degustació que, segons Netflix, oferirà als aficionats i amants de la cuina "una experiència de restaurant única". "Des de l'episodi fins a l'entrada, amb Netflix Bites estem modelant una aventura presencial i sensorial on els fans podran submergir-se en els seus programes de menjar preferits", ha assegurat Josh Simon, vicepresident de productes de consum de Netflix, en un comunicat.

Curtis Stone netflix
Un dels xefs participants en aquesta iniciativa, Curtis Stone, d'Iron Chef / Foto: Getty Images

Els experts del programa de competició Drink Masters de Netflix seran els encarregats de crear còctels personalitzats per al menú de begudes. La plataforma nord-americana ha anunciat que els qui facin una reserva hauran d'abonar un dipòsit no reemborsable de 25 dòlars que es destinarà a la seva factura final. El menú de Netflix Bites encara està en secret, tot i que actualment hi ha reserves obertes. Una cosa està clara, però: no espereu veure les vostres personalitats preferides de Netflix a la cuina. "Per molt deliciós que sigui, Netflix Bites és estrictament una oportunitat per tastar els plats únics d'aquests xefs. Els xefs no seran al lloc per reunir-se i saludar", han volgut aclarir els alts càrrecs.