La caòtica rutina desgasta qualsevol, tant joves com adults som víctimes de l'estrès que de vegades comporta. Molts hem sentit alguna vegada la sensació d'angoixa per no arribar a tot i, un cop ha caigut la nit, no hem pogut descansar correctament. Per suportar el dia a dia és important mantenir-se hidratats i Go Mate arriba al mercat com una nova beguda funcional amb l'objectiu de proporcionar a tota mena de persones el doble balanç que suposa tenir energia duradora per poder rendir al màxim durant el dia i la relaxació per trobar l'harmonia mental i física abans de dormir.

Millora el rendiment mental i físic

La companyia promou un estil de vida sa i saludable, evitant els efectes nocius de dosis altes de cafeïna i sucre. És per això que la nova “beguda intel·ligent” està feta amb ingredients 100% naturals provinents de plantes: Yerba Mate, i Nootròpics naturals. Cada ingredient compleix la seva funció dins de la beguda; mentre que la Yerba Mate és rica en antioxidants i nutrients i dona l'empenta d'energia, els Nootròpics naturals, estimulen la ment de forma positiva, milloren l'aprenentatge i la memòria i disminueixen la fatiga mental, milloren la concentració i l'atenció. D'altra banda, també s'hi afegeix suc de fruites, que té el rol de millorar organolèpticament el sabor i la textura de la beguda.

go mate beguda
Go Mate promou un estil de vida sa i saludable

La nova beguda d'energia natural està inspirada en la medicina ancestral Xina a la medicina Ayurvèdica. Go Mate hidrata de manera saludable i millora el rendiment mental i físic, ajudant a harmonitzar les exigències del dia a dia com són l'ansietat i l'estrès. A més, a llarg termini, preveu la pèrdua de memòria i altres malalties degeneratives del cervell.

Mantenir la concentració per llargs períodes

La marca ha desenvolupat dos productes totalment naturals amb funcionalitats diferents: Go Mate Awake Power-Up – una beguda que proporciona un rendiment perllongat, permetent pensar més ràpidament i mantenir la concentració per llargs períodes i Go Mate Relax Power-Down – una beguda que afavoreix la relaxació, ajudant a descansar i rebalancejar la ment i el cos, alleujant l'estrès i l'ansietat.

Ambdues begudes d'energia natural contenen ingredients plant-based sense conservants ni sucres afegits i una baixa dosi de cafeïna, cosa que les fa aptes per a tota classe de persones, des de nens, gamers, esportistes, embarassades o executius. Go Mate permet rendir al màxim per llargs intervals de temps, però alhora afavoreix un descans òptim, sense els efectes negatius de les begudes energètiques. Amb Go Mate tu tries el moment per connectar, ja sigui a la feina, fent exercici físic o en un examen, o per desconnectar i evadir-te de la rutina d'una manera sana i saludable.