La Terrassa del Claris és una de les terrasses d'hotel més icòniques de Barcelona. Ubicada al centre de la ciutat, va ser pionera a obrir espais d'aquest tipus a la capital catalana i és un dels llocs de referència per als amants de la gastronomia i el bon gust. Coincidint amb la celebració de la Copa Amèrica, el Claris dona la benvinguda a l'esdeveniment amb la presentació d'un còctel especial i un menú basat en producte de primera qualitat.

La Copa Amèrica a la Terrassa del Claris

La Terrassa del Claris, la primera a obrir a Barcelona l'any 1992, enceta l'estiu amb un menú de temporada i un còctel que ret homenatge al Mediterrani. Una creació especial per donar la benvinguda a la Copa Amèrica que es podrà degustar a la terrassa durant les pròximes setmanes.

Còctel Copa Amèrica Terrassa del Claris
Còctel Copa Amèrica de la Terrassa del Claris. / Foto: Cedida

El Claris redobla l'aposta per la sostenibilitat i el producte de proximitat amb un menú especial per a l'estiu. Producte de primera qualitat i elaboracions senzilles, però amb molt de sabor, omplen una carta variada i cuidada que permet gaudir d'un àpat excel·lent en una de les ubicacions més privilegiades de la ciutat. Abans de menjar, però, convé obrir la gana. I que millor per fer-ho que el còctel especial creat per a la Copa Amèrica. Un preciós còctel de color blau intens fet amb vodka, blue curaçao, suc de pinya, suc de llimona i clara d'ou. Una preparació suau i addictiva ideal per encetar la temporada d'estiu en aquest espai. El còctel es podrà gaudir a la Terrassa del Claris en horari d'11 h a 01 h per un preu de 16,5 euros.

Arròs del delta amb anguila fumada
Arròs del delta amb anguila fumada. / Foto: Cedida

Un dinar de nivell

La carta d'estiu de la Terrassa del Claris inclou plats clàssics, però també preparacions arriscades, innovadores i exquisides. El xef Pedro Salillas i el seu equip de cuina són els encarregats d'elaborar els plats. Preparacions com el gaspatxo de préssec amb tàrtar de gamba de Palamós, un plat fresc i delicat ideal per començar l'àpat; l'arròs del delta amb anguila fumada i carxofes del Prat, una preparació melosa i gustosa amb productes autòctons del territori; o les innovadores postres de pèsols i mató, un plat de colors precisos, amb diferents textures i uns sabors que combinen a la perfecció.

Postres de pèsols i mató
Postres de pèsols i mató de la Terrassa del Claris. / Foto: Cedida

A més, les tardes dels dijous a la Terrassa del Claris estan animades per actuacions de màgia amb la Joana Andreu, filla del famós Màgic Andreu; i música jazz en viu amb Yara Beilinson, els divendres i dissabtes.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!