Set anys després, 'Cites Barcelona' ha tornat a aclaparar les nits de dilluns a TV3. L'últim capítol es va emetre el 25 de juliol de 2016, deixant tots els espectadors amb la mel als llavis. Ara, finalment, la sèrie ha reaparegut envoltada de polèmica per la poca presència del català i el nefast doblatge. Malgrat tot, el romanticisme i la tendresa continuen ben presents, així com els bars i restaurants que són els escenaris i observadors de les cites més famoses de Barcelona.

Els bars i restaurants de 'Cites Barcelona'

En els dos capítols d'estrena que es van emetre el dilluns a la nit a la televisió pública de Catalunya, totes les cites van tenir lloc en diferents bars i restaurants, excepte una. A continuació, repassem tots els locals 'gastro' que van aparèixer en pantalla perquè puguis visitar-los i, si et ve de gust, fins i tot recrear-hi una cita.

FIRE Barcelona

FIRE és el nou hot espot de la ciutat: un espai exclusiu perfecte per xerrar, per reunir-se i per gaudir de real food i de l'excitant atmosfera del W Barcelona. Un fascinant escenari per a trobades culinàries, improvisades, en les quals el foc és l'element principal. Una fusió entre les brases i la terra. La creativitat de FIRE s'inspira en l'energia del foc i com a resultat neix el concepte que els pols oposats s'atreuen. Cada element és paradoxalment complementari i coexisteix en un espai dissenyat perquè els contrastos ressaltin. La clau resideix en la graella central, on els millors xefs combinen tècniques centenàries per reinventar sabors moderns.

El menú, extret directament dels elements de la terra, suposa una renovació en la qual la carn, el peix i les verdures cobren nova vida. La naturalesa indòmita del foc transforma ingredients orgànics i de temporada, creant una atrevida fusió de sabors inesperats. Els plats combinen el minimalisme amb el complex, el cru amb el cuinat, el carnívor amb el vegetarià, juxtaposant tocs rústics amb complexos acompanyaments i salses que desafien els sentits. La cuina oberta, una contradicció en si mateixa, és un clar exemple del caràcter contracultural de FIRE. L'estil ve marcat pel granit i la fusta carbonitzada, juntament amb una atrevida gamma de detalls en ambre, vermell, verd i taronja; un reflex de tot el que Barcelona ofereix. La gran paret de cristall permet observar un horitzó infinit, fent la sensació que s'està en l'exterior i connectant el vibrant ambient de la Barceloneta amb el magnetisme del Mediterrani.

Terrassa WET®

L'Hotel W Barcelona destaca, entre moltes altres coses, per la seva aposta per la restauració. Sens dubte és l'enclavament perfecte per a una festa d'estiu idíl·lica. Té estil, classe i elegància. Als mesos d'estiu, la Terrassa WET® es transforma en la destinació més exclusiva de les nits de Barcelona. L'experiència d'anteriors anys i una excel·lent organització ha fet que les festes de l'Hotel W Barcelona siguin llegendàries i algunes han aconseguit certa fama en l'àmbit nacional i internacional. Aquí podràs refrescar-te a la seva meravellosa piscina, sentir goig d'un exclusiu brunch o gaudir amb bona música dels DJ en directe de la seva copa o còctel d'autor favorit.

JOK

Amb el restaurant JOK neix un nou concepte de restaurant a Barcelona amb dos objectius clars: menjar bé i passar-s’ho bé. 'Del jardí a la copa': JOK és un lloc on passa la màgia i han aconseguit crear-la gràcies a una carta de còctels clàssics i moderns amb licors de la casa. Les millors converses tenen lloc al voltant de la taula del sopar i volen oferir això a JOK. Organitzen activitats i esdeveniments que conviden a la reflexió, l'anàlisi, el riure i, per què no, ballar una mica.

Cites Barcelona TV3 Restaurants
Una de les cites tenint lloc al JOK / Foto: TV3

El Xalet de Montjuïc

En ple Parc de Montjuïc es troba el restaurant El Xalet de Montjuïc. Un espai gastronòmic que combina la cuina mediterrània i d’autor amb les vistes més espectaculars de Barcelona. Una experiència visual i gastronòmica inoblidable dins i fora del restaurant, ideal per gaudir d’un entorn únic mentre s’assaboreixen plats de cuina mediterrània amb una Barcelona als teus peus.

Restaurant Montjuïc Cites Barcelona
El Xalet de Montjuïc és protagonista a 'Cites Barcelona' / Foto: TV3

Aquests són els 4 bars i restaurants de 'Cites Barcelona' que van aparèixer en el doble capítol d'estrena d'aquest dilluns. Ara bé, ens esperen noves cites, molts capítols per viure i, per tant, nous bars i restaurants de Barcelona per descobrir i, qui sap, recrear-t'hi en una cita, seguint les passes de les cites més famoses de Catalunya.