La terrassa de l'Hotel Pulitzer Barcelona, la primera que va obrir fa ja més d'una dècada les portes als barcelonins, torna aquesta temporada d'estiu amb les seves mítiques sessions #BuenasTardesPulitzer. A més, torna 100% renovada amb un disseny més lluminós i acollidor de la mà de Lázaro Rosa Violán. Una altra de les novetats ve relacionada amb la seva programació musical, que aquest 2022 s'estén fins als diumenges. #BuenasTardesPulitzer s'ha consolidat al llarg dels anys com una de les cites imprescindibles de cada estiu, que aquesta temporada ve a més amb més força que mai després de dos estius a mig gas, i es posiciona com el crossover perfecte que resulta de la barreja exacta entre una oferta musical y exquisida gastronomia, que ve firmada pel xef Marc Pérez.

Terrassa pulitzer 2
Terrassa pulitzer 2

Com és habitual, compta amb música en directe

Un dels plats forts de la Terrassa del Pulitzer és la seva cuidada programació de música en directe cada dimecres i sessions de DJs tots els dijous, divendres, dissabtes i aquest any també els diumenges. No en va, les sessions #BuenasTardesPulitzer s'han convertit en la cita estiuenca més aclamada dels amants de l'escena electrònica independent a Barcelona. Tot això acompanyat d'una atmosfera refrescant embolicada de verd i amb increïbles vistes de la ciutat. Aquest mes de juny la programació va a càrrec dels artistes Family Matters (D.Birds + Bronson), Yamameru, Dadame, DJ Phidias, Delight (live), Deckard, Karina Hossack, Spaces, Loli Zazou, Of Mind (live), Suru, Lydia Vilas b2b Katmandü, Lzztto, Lady Avocado, Belushi (live), Saint Rochs, Da Silva, Rubbio, Àsia Knox, Lessus (live) i Virginie.

Dj al Pulitzer
Dj al Pulitzer

Gastronomia inspirada en el street food amb altes dosis de xou cooking

El xef executiu de l'Hotel Pulitzer Barcelona, Marc Pérez, ha estat l'encarregat de gestar la proposta gastronòmica de la terrassa. A partir d'ara, la música del #BuenasTardesPulitzer es pot acompanyar d'aperitius com la Bomba de costella a baixa temperatura i maio-chipotle, o el Guacamole amb totopos i pico de gallo. També s'afegeixen plats a la brasa com el Fish Sandwich i la Veggie Burger. Entre les postres es poden degustar capricis dolços com el cremós de xocolata amb crumble de fava tonka i compota de plàtan, i el cremós de Lemon Pie, crumble i iogurt turc. El menú líquid també s'intensifica aquesta temporada en les altures del centre de la ciutat. Les copes d'Aperol Spritz i una apetitosa selecció de vins es veuen reforçats per una carta de còctels en la qual, a més de clàssics, es troben combinats amb un toc d'autor.

En ple auge de terrats d'hotels a la ciutat comtal, el pioner del carrer Bergara continua sent un dels favorits de locals i hostes, que gaudeixen d'una barreja única en el seu públic que la fa inigualable.

bomba de costella a baixa temperatura
Bomba de costella a baixa temperatura 

Sobre Marc Pérez

 

Marc Pérez Arias va néixer a Barcelona fa tan sols 27 anys. La seva joventut no ha estat una trava per prodigar-se en cuines d'estrella Michelin com la Fonda Gaig, el Sant Pau de Carme Ruscalleda o el pop-up que la xef va fer a l'Odyssey de Joël Robuchon a Montecarlo. El 2018 va aterrar a la cuina de l'hotel Almanac de Barcelona per a, un any més tard, embarcar-se en la segona experiència hotelera de la seva vida: la de l'Hotel Pulitzer, on va començar a treballar el 2019 com a responsable de cuina de The Greenhouse, que el passat 2021 va guanyar el premi a millor restaurant d'hotel amb encant en el programa 'Joc de Cartes' de TV3. Tres anys més tard, el català és xef executiu del Grup Pulitzer.

Coca d'escalivada i anxoves
Coca d'escalivada i anxoves 

Sobre Pulitzer Hotels


Grup Pulitzer Hotels és una empresa espanyola de caràcter familiar que compta amb experiència en gestió hotelera des de 1967, quan es va adquirir el mític i recentment renovat Hotel Regina. L'any 2000 el grup s'internacionalitza amb l'obertura de l'Hotel Pulitzer París. Quatre anys després, el 2004, celebren l'opening del carismàtic i musical Hotel Pulitzer Barcelona, premiat dos anys consecutius com el millor hotel de Barcelona per la comunitat mundial de viatgers Tripadvisor i que va ser el primer en obtenir el segell Biosphere de sostenibilitat.

Durant el primer trimestre de 2011 obre el primer establiment fora d'Europa: l'Hotel Pulitzer Buenos Aires, a l'Argentina. El grup ha continuat el seu creixement a través de noves línies de negoci, i per això el 2015 inaugura La Esquina Barcelona, un restaurant dirigit als més joves foodies de la ciutat, així com un multiespai amb 3 sales de reunions i esdeveniments amb tecnologia d'última generació anomenat Bergara 10, ideal per celebrar esdeveniments o reunions d'empreses i que se suma als ja amplis serveis que ofereix l'Hotel Regina i Pulitzer al mateix carrer.