En qualsevol període de l'any, el nostre organisme necessita una hidratació adequada. Per això, els experts aconsellen prendre de mitjana 1,5/2 l d'aigua per dia. Tanmateix, per a moltes persones resulta més difícil arribar a aquesta quantitat diària a l'hivern. Si ets dels que han de posar-se recordatoris per prendre aigua durant els dies freds de l'any, les infusions poden ser una solució agradable i guareix d'hidratar el cos. Per a tu, hem preparat aquesta selecció de les millors infusions per a l'hivern:

Infusió de canyella

Mai no has provat la infusió de canyella? Doncs te la recomanem perquè és una de les infusions ideals per suportar l'hivern. La canyella contribueix a millorar el nostre estat d'ànim, ens ajuda a combatre les infeccions de les vies respiratòries i, a més, funciona com a expectorant natural. Si li afegeixes mel i, fins i tot, una mica de llimona, tindràs una beguda calenta molt reconfortant i saludable.

Infusió de gingebre

El gingebre és un ingredient molt utilitzat a les galetes de Nadal, però també pot prendre's en infusió. Aquesta arrel té múltiples propietats, com combatre les infeccions de les vies respiratòries amb gran eficàcia. Així mateix, redueix la tos i ajuda a eliminar la mucositat. La veritat és que és una de les infusions més consumides durant l'hivern.

Gingebre
Gingebre / Font: Unsplash

Infusió de rooibos

Mai no has provat la infusió de rooibos? És una de les infusions més preades per moltes persones, sobretot, quan arriba l'hivern. El seu color vermell és el que la caracteritza, a més del seu sabor. Té grans propietats nutritives i et permetrà entrar en calor quan les baixes temperatures s'instal·lin a casa teva. És una infusió a la qual li pots afegir mel o sucre per endolcir més el moment.

La infusió de rooibos és una de les més preades per moltes persones, sobretot, quan arriba l'hivern

Infusió de camamilla

La infusió de camamilla és un altre dels bàsics per suportar l'hivern. Es tracta d'una de les infusions que sentin molt bé, sobretot, després d'algun menjar copiós. No obstant això, també és molt utilitzada per relaxar-se i dormir. Si la prens a la nit, aquesta infusió et relaxarà i et permetrà agafar millor el son. A més, t'escalfarà el cos i les mans si les tens fredes.

Camamilla
Camamilla / Font: Unsplash

Infusió de taronja o mandarina

Pot ser que mai no les hagis provat, però hi ha infusions de cítrics delicioses i aptes per als mesos més freds de l'any. La infusió de taronja o de mandarina té moltes propietats antioxidants i es posa formidablement quan el fred més s'intensifica. Si vols una beguda que et reconforti i que, a més, sigui nutritiva, prova aquesta opció. És possible que s'acabi convertint en una de les teves favorites.