La nostra pastissera Rocío Parejo ens ensenya com fer el torró de xocolata (estil Suchard). És ben fàcil, només ens caldran quatre ingredients: xocolata negra (també pot ser blanca o amb llet), llard de porc (o mantega de cacau), arròs inflat (si volem que aquesta recepta sigui sense gluten només necessitem comprar un arròs inflat especial sense gluten) i praliné.

Fem un bany maria de la mantega i la xocolata i hi afegim l'arròs inflat, i si veiem que el motlle no se separa amb facilitat, li donem una mica de calor perquè se separi bé. Amb això ja ho tenim fet, ara toca gaudir d'aquestes postres!

 

Ingredients per fer el torró de xocolata:

  • 150 g xocolata negra
  • 50 g llard de porc o mantega de cacau 
  • 60 g arròs inflat
  • 60 g praliné
T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat