Quan es tracta d'esdeveniments importants o trobades socials, sovint ens trobem amb un convidat inesperat i no desitjat: el temut gra, una imperfecció que pot aparèixer sense previ avís, desafiament fins i tot les rutines de cura facial més meticuloses. Tot i que els canvis hormonals i l'ús de productes inadequats poden ser els culpables, a vegades és simplement qüestió de mala sort. Un exemple recent és el cas de Maria Pombo, la influencer espanyola de 29 anys, que es va veure enfrontant-se a un repte dermatològic en públic.

🧚‍♀️ El truc viral perquè la teva casa olori com un conte de fades
 

📧 No deixes de rebre correu brossa? Descobreix qui està venent les dades amb aquest truc de Gmail
 

Mètodes poc convencionals contra l’acné

Abans d'un esdeveniment important, Maria lluitava amb un gra notable al front. Determinada a desfer-se d'aquesta molèstia de la nit al dia, Maria va recórrer a mètodes poc convencionals que, al final, van resultar ser més perjudicials que beneficiosos.

En un intent desesperat per reduir la inflamació, Maria va compartir a les seves històries d'Instagram la seva primera estratègia: aplicar un filet de pollastre congelat al front. Desafortunadament, aquest truc casolà no va aconseguir l'efecte desitjat, deixant molts espectadors desconcertats.

Però la història no va acabar aquí. Davant la persistència del gra, Maria va buscar consell entre els seus seguidors, que li van recomanar una barreja d'ibuprofè i aigua aplicada directament sobre la imperfecció. No obstant això, la saviesa popular va demostrar ser un carreró sense sortida quan un farmacèutic tiktoker va intervenir amb advertències sobre els perills d'aquest enfocament improvisat.

El farmacèutic d'Instagram

Segons l'expert farmacèutic conegut com a Pablo de Medicadoo, l'aplicació tòpica d'ibuprofè no només és ineficaç per tractar els grans, sinó que també pot provocar efectes secundaris no desitjats com la sensibilitat a la llum solar i possibles taques a la pell. En lloc d'aplicar l'ibuprofè externament, Pablo suggereix que Maria i altres amb problemes semblants prenguin el medicament segons les indicacions, si és necessari, i se centrin en tractaments dermatològics provats i productes adequats per al cuidat de la pell.

 

Aquest incident no només serveix com a lliçó sobre els perills dels remeis casolans improvisats, sinó que també destaca la pressió que enfronten les personalitats influents per mantenir una aparença impecable en tot moment. Malgrat la temptació de buscar solucions ràpides, és important recordar que la salut de la pell ha de ser una prioritat, i això sovint implica recórrer a professionals de la salut i a productes dermatològics fiables.