¿Necessites comprar aquest 25 de setembre a Barcelona i no aconsegueixes trobar supermercats oberts? Et deixem una guia que segur que et servirà amb els supermercats on pots anar! Recorda que la Mercè 2023 és una festa local, per tant, fora de Barcelona podràs trobar totes les botigues i supermercats oberts en horari normal. Però si et trobes a la ciutat i a part de gaudir dels concerts vols comprar un bon àpat, t'hem fet un recopilatori de quins són els supermercats oberts el 25 de setembre de 2023.

📌 Programa La Mercè 2023: concerts, piromusical i activitats
 

🗓 Quines botigues estan obertes el dilluns 25 de setembre a Barcelona?
 

Horari dels supermercats oberts el 25 de setembre de 2023, dia de la Mercè

Abans de començar, un apunt: Tot i que intentem proporcionar la informació el millor possible, hi ha vegades en les quals els horaris dels supermercats estan desactualitzats, sobretot els dies festius o especials, com aquest 25 de setembre. Així doncs, et recomanem consultar la web oficial del teu supermercat de confiança abans d'acudir-hi, així et podràs assegurar que està obert abans de sortir de casa!

Mercadona

Mercadona, la cadena de supermercats més popular, no sol obrir en dies festius o assenyalats, com el cas de la Mercè 2023. Així que no et sorprendrà saber que els Mercadona estaran tancats el dilluns 25 de setembre. Si has de comprar alguna cosa allà, ho has de fer o dissabte o el dimarts; en ambdós casos l'horari és de 9 h a 21:30 h.

Carrefour

Tenim bones notícies en el cas de Carrefour. Molts dels supermercats més petits d'aquesta cadena obriran el dilluns 25 de setembre. Això sí, la majoria d'hipermercats grans estaran tancats. En alguns casos, l'horari de la Mercè serà l'habitual (9:30 h a 22:00 h), però en alguns establiments l'horari pot ser reduït (per exemple, de 10 h a 20 h) així que informa't abans d'anar a comprar a un Carrefour o consulta el seu localitzador de botigues.

Dia

La majoria de supermercats Dia sí que estaran oberts el 25 de setembre. Tot i això, aquesta cadena pren decisions molt variades segons el centre, així que per estalviar-te disgustos millor busca en el seu cercador de botigues el teu Dia més proper. El seu horari serà el comú, que tot i que canvia segons el supermercat, acostuma a ser de 9 hores a 21 o 21:30 hores

Aldi

Segons la informació que ofereix el seu buscador, sembla que tots o quasi tots els supermercats Aldi estaran tancats aquest dilluns. Si vols anar a algun Aldi, haurà de ser fora de Barcelona.

Lidl

Tot i que la web de Lidl no ofereix gaire informació respecte als horaris dels supermercats de la cadena alemanya, Google Maps sembla indicar que quasi tots els seus supermercats estaran tancats. Pots consultar els horaris a la seva pàgina web oficial

Supercor

Supercor és una d'aquestes cadenes en les quals pots confiar si tens una urgència de compra en un dia festiu com el 25 de setembre. En principi, tots els supermercats Supercor estaran oberts aquest dilluns. L'horari usual dels Supercor varia, però acostuma a ser de 07:00 h a 01:00 h.