Les ruptures amoroses afecten de diferent forma als signes del zodíac. Peixos és el rei del drama i pot muntar la seva pròpia telenovel·la, mentre que Verge ni parpelleja de més, aparenta ser de gel. Cadascun porta aquest canvi de vida de forma diferent i s'enfronta a ell a la seva manera.

🤔 Quins seran els signes més desgraciats durant el que queda d'any?
 

😤 Top 5 signes del zodíac més gelosos: vigila amb aquests, que són controladors
 


En l'amor no hi ha ni bons, ni dolents, no hi ha culpables o botxins, només hi ha una situació que ningú no esperaria trobar-se en iniciar una relació de parella. Ningú no vol haver de superar una o diverses ruptures amoroses, però així s'hi enfronten els diferents signes del zodíac.

♈️ Àries cremarà totes les fotos i records

Els signes de foc són molt radicals, per la qual cosa no dubtaran a eliminar tot rastre d'aquesta persona amb qui han compartit la seva vida. Pot semblar exagerat, però a ells els funciona.

♉️ Taure es refugiarà en el menjar

Un bon sopar, esmorzar i dinar, compost a base de xocolata, amb xocolata, amb una mica de xocolata i una mica de vodka. La dieta d'aquest signe serà el seu gran enemic després d'una ruptura.

♊️ Gèmini s'enfrontarà als seus dimonis nocturns

Sortir de festa cada nit és la manera en què Gèmini aconsegueix acabar amb els seus dimonis. Potser acaba superant la ruptura coneixent algú més.

♋️ Per a Càncer un clau treu un altre clau

Aquest signe necessita ser a prop d'una altra persona. Per aquesta raó, no tardarà a buscar refugi a altres braços, és la manera que tindrà de superar una ruptura que li serà especialment dolorosa.

♌️ Lleó farà les maletes per recórrer el món

Aquest signe del zodíac no dubtarà a posar terra pel mig per acabar amb tots els signes de la seva ruptura. S'allunyarà al màxim per poder recompondre's i començar de zero, lluny de qualsevol distracció.

♍️ Verge se centrarà en si mateix

Córrer una marató o enfrontar-se a una de les seves pitjors pors, així és Verge en una ruptura. Ha d'afrontar-la d'una manera que li permeti recollir els trossos del seu cor i centrar-se en un altre tema, i ho fa posant-se desafiaments i creixent personalment.

♎️ Balança buscarà refugi en el passat

Balança és un dels signes del zodíac que no dubta a buscar una altra persona, busca a l'agenda aquell amor del passat que un dia va oblidar. Farà el pitjor que es pot fer, obrir velles ferides.

♏️ Escorpió recorrerà els llits més propers

El sexe és l'element que fa que Escorpió reneixi de les seves cendres. No dubtarà a guanyar autoestima amb aquests coneguts a qui els obre la porta de la seva habitació.

♐️ Sagitari plorarà durant dies i dies

Aquest signe de foc, igual com els altres de la seva espècie, ha de deixar sortir tot el que porta dins. No pararà de plorar i plorar, fins que hagi tret tot el que porta dins, llavors començarà de nou, ja amb el cor buit.

♑️ Capricorn es comprarà una cosa cara

El rei del materialisme farà que la seva exparella el vegi com a algú diferent. És capaç de comprar-se un cotxe o un rellotge molt car per demostrar que està bé, qualsevol gran caprici, és una cosa que guareix les seves ferides, però pot perjudicar-lo.

♒️ Aquari entrarà en un curs de ioga

L'espiritualitat és el millor aliat d'un signe que buscarà refugi en allò que el fa feliç. Un bon llibre o un curs de ioga poden acabar pel dolor per una ruptura que tardarà a entendre.

♓️ Peixos escriurà un guió per a una telenovel·la

Entre llàgrimes i mocador en mà, els nascuts sota la influència d'aquest signe es posaran a repassar cada dia de la relació. Escriuran paraules d'amor i guardaran les fotos amb amor en la seva peculiar telenovel·la.

🔢 Quin és el teu número de la sort segons el teu signe del zodíac
 

Aquestes són les formes en les quals els diferents signes del zodíac podran superar qualsevol ruptura, encara que clar: algunes d'elles, depenent del tipus de relació i la intensitat d'aquest amor, poden tardar més o menys a superar-lo. Però sempre hi ha una llum al final del túnel, i una vida més enllà d'aquesta persona que se'n va anar.