Estigueu atents, que hi ha un nou rànquing a Barcelona i aquest cop és de panots! L'instagramer local, conegut com a "helioroque_", ha desfermat una onada de comentaris i opinions amb el seu recent vídeo a Instagram on desglossa els millors i pitjors panots que poblen els carrers de la ciutat comtal. Al vídeo, que ja acumula milers de reproduccions i més de 20.000 "m'agrada", el noi emprèn una odissea pel paviment barceloní per classificar els diferents panots, aquestes rajoles úniques que donen aquest toc tan característic a la ciutat.

Quins són els cognoms catalans més atractius? Aquest vídeo viral ens ho desvela
 

😱 El truc d'una mare de Tik Tok per a saber a quina hora arriben els seus fills de festa: no deixa indiferent a ningú
 

Rànquing de pitjors a millors panots de Barcelona

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by helio roque (@helioroque_)

 

6. Començant per l'última posició, trobem el típic i bàsic panot de quadres. De fet, el jove no sap ni si considerar-lo panot.

5. En cinquena posició tenim el panot de Gaudí. Tot i que a primera vista podria conquerir cors amb el seu disseny hexagonal, es troba tan baix en el rànquing per la seva incapacitat de gestionar l'aigua.

4. El panot rodó s'alça en quarta posició, obtenint elogis per la seva capacitat de gestió d'aigua i la seva forma peculiar, encara que el nostre heroi admet que li falta aquesta cosa especial per arribar al cim del podi: "Bueno bien, gestiona el agua, tiene una forma graciosa, pero le falta algo".

3. Entrant en el top 3, hi trobem el panot de Diana, descrit com la versió premium del circular. Amb una picada d'ullet d'aprovació, "helioroque_" el col·loca entre els seus favorits, reconeixent el seu encant.

2. Quedant-se a les portes de ser el millor, però amb una sòlida segona posició, hi trobem el panot de fulla de plàtan, que malgrat el seu disseny espectacular, perd punts per la falta d'eficàcia en la gestió de l'aigua. "El panot no panotea", fa broma l'influencer, mentre reflexiona sobre la seva posició en el rànquing.

1. Finalment, al lloc d'honor, el número u, sense sorpreses: els panots de flor. El jove no escatima en elogis per a aquestes belleses florals, que no només són un encant per a la vista, sinó que també demostren una capacitat excel·lent per gestionar l'aigua, convertint-los en els indiscutibles campions d'aquest rànquing peculiar.

Amb el seu sentit característic de l'humor i el seu ull crític, "helioroque_" ens ha brindat una mirada fresca i divertida a un dels elements més emblemàtics de Barcelona. Així que ja ho saps, la pròxima vegada que trepitgis els carrers d'aquesta vibrant ciutat, no oblidis prestar atenció als panots sota els teus peus!

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!