El Mercat Medieval de Vic 2023 arriba de la mà de l'època de Nadal i la ciutat central de Catalunya està a punt per convertir-se, un any més, en un poblat medieval ple d'artesans, taverners, firaires i espectacles de tota mena als carrers del seu centre històric. 

🎄  Fires de Nadal a Catalunya 2023: 17 mercats nadalencs imperdibles
 

✨ Mercat de Nadal de Girona 2023: horaris, dates i productes artesanals

 

El Mercat Medieval de Vic és una oportunitat per recrear l'època medieval amb expositors repartits per tots els carrers propers al centre històric de la ciutat amb una oferta àmplia i variada, tal com assenyalen des de l'Ajuntament de Vic. Tindrem articles de decoració, joieria, cremes, herbes medicinals, complements de roba, embotits, formatges, pastisseria, conserves i xocolates. 

 

Dates i horari del Mercat Medieval de Vic 2023

El Mercat Medieval de Vic 2023 arriba a la ciutat de la mà amb el seu habitual mercat de Nadal que transportarà a l'edat mitjana a tots els assistents que passegin pels carrers del centre històric de la localitat en les dates assenyalades per a l'esdeveniment amb la recreació de l'època. Enguany, les dates seleccionades per a la fira són el 6, 7, 8, 9 i 10 de desembre.

📍 Mercat de Nadal de Girona 2023: horaris, dates i productes de la fira nadalenca

 

Pel que fa a l'horari d'obertura del mercat, durant els cinc dies en què la fira nadalenca estarà disponible es podrà accedir a les paradetes entre les 10 i les 20 hores, de manera que es pot gaudir tant del matí com l'acollidor ambient que es crea a la nit, amb els llums. A més, l'entrada és totalment gratuïta.

Com arribar al Mercat Medieval de Vic 2022

Si t'has decidit a passar pel Mercat Medieval de Vic 2023, però no saps com arribar, et donem un cop de mà. Si la teva opció serà anar a Renfe, la teva opció és pujar a un dels trens de la línia R3 (Barcelona-Vic-Puigcerdà i el Tour de Querol). En el cas que vulguis agafar l'autobús, les teves opcions són Sagalés (Barcelona-Vic), Teisa (Olot-Lleida-Girona) i EixBus (Lleida-Girona).

👉🏼 Fira de l'Avet d'Espinelves 2023: dates, horari, mapa, com arribar i tot el que has de saber
 

Finalment, si agafareu el cotxe per anar al Mercat Medieval de Vic, podeu arribar per la C-17 (autovia Barcelona-Ripoll), la C-25 (eix transversal de Lleida-Girona amb enllaç amb l'autopista A-7 direcció França) o la C-37 (Vic-Olot).