Amb l'arribada de Tots Sants i la seva terrorífica vigília, Halloween 2022, festa importada dels Estats Units, busquem la manera de disfressar-nos per impressionar en una de les nits més esgarrifoses de l'any. Però no tots volem gastar-nos els diners en comprar el típic vestit de monja o pallasso ni replicar per enèsima vegada El juego del calamar La casa de papel. Per això, aquí teniu el que molts busquem: 5 idees per aconseguir la millor disfressa de Halloween casolana 2022.

💄 Els 5 millors looks de maquillatge per a Halloween que pots trobar a TikTok

 

1. Disfressa casolana de Halloween 2022 de Barbie i maquillatge

Una de les pel·lícules més esperades del 2023 és Barbie, un film protagonitzat per Margot Robbie i Ryan Gosling que fa mesos que genera expectació. L'argument de la pel·lícula, lluny del món rosa i perfecte de la nina més famosa, aborda la crua realitat de la protagonista en ser expulsada de Barbieland. Abans de la seva estrena, encara que no sabem si arribarà a Netflix, com si ho han fet diverses pel·lícules de la Barbie, TikTok s'ha omplert de vídeos amb maquillatges de Halloween de la Barbie versió ensangonada.

barbie disfraz maquillaje halloween 2022
El #barbiegirlchallenge és tendència a TikTok i mostra una versió diferent de Barbie

2. La polèmica disfressa de Jeffrey Dahmer per Halloween 2022

El documental de Netflix sobre Jeffrey Dahmer, un assassí en sèrie responsable d'almenys 17 assassinats als Estats Units, ha estat una de les tendències d'aquest 2022. Això, òbviament, ha generat polèmica després que diverses plataformes de venda online oferissin disfresses del protagonista del documental. Encara que es tracta d'una disfressa de Halloween casolana fàcil, es tracta d'una elecció susceptible de controvèrsia, com és normal, perquè: fins a quin punt podem ser irònics amb personatges de terror reals?

jeffrey dahmer netflix disfraz halloween 2022
Disfressar-se de Jeffrey Dahmer per Halloween 2022 ha estat una tendència controvertida

3. Disfressa de Leatherface, de 'La matança de Texas'

Texas Chainsaw Massacre és el nou remake de la icònica pel·lícula La matança de Texas, que al llarg de la història ha tingut diverses seqüeles i que ara aterra a Netflix. La nova versió del film de terror compta amb Mark Bunham com a Leatherface i completa l'elenc amb les actrius Sarah Yarkin, Olwen Fouéré i Elsie Fisher, entre d'altres. Encara que no té una gran valoració de la crítica, és ben fàcil disfressar-se d'un dels icònics assassins en sèrie de la ficció, amb una motoserra i la imitació de la màscara que duu Leatherface.

leatherface la matanza de texas netflix disfraz halloween 2022 casero
L'enèsim 'remake' de 'La matança de Texas' torna a ser tendència aquest Halloween 2022

4. Disfressa casolana de 'Stranger Things' per Halloween 2022

Una disfressa de Halloween casolana de Stranger Things és una opció ben fàcil —i potser massa còmoda— per impressionar en la nit més terrorífica de l'any. Des de maquillatges i disfresses increïbles de Demogorgon i altres monstres de la sèrie, que ja són tendència a TikTok, fins als més senzills looks amb roba vintage que podem trobar per casa. Qualsevol personatge és digne de recreació, però intentem ser originals.

disfraz casero stranger things halloween 2022
Replicar l'estil d'un dels personatges de 'Stranger Things' és fàcil com a disfressa casolana de Halloween

5. Hocus Pocus 2: la millor disfressa casolana per Halloween 2022 de 'El retorno de las brujas 2'

Una de les pel·lícules infantils de Halloween més aclamades i reconegudes torna enguany amb una segona part. El retorno de las brujas 2 o Hocus Pocus 2 ja està disponible a Netflix i les germanes bruixes Winifred, Mary i Sarah són una inspiració perfecta per portar un pas més enllà la disfressa de bruixa casolana per a Halloween de tota la vida. Així, podreu inspirar-vos en els looks de les protagonistes per crear una disfressa casolana amb coses que podeu trobar a casa.

hocus pocus 2 retorno brujas netflix disfraz casero halloween 2022
'Hocus Pocus 2' o 'El retorno de las brujas 2', de Netflix, és una gran idea per a una disfressa de Halloween