Ens endinsem en la recta final del mes de setembre de la mà d'una sèrie d'energies que ens afectaran de ple. Arriben nous temps, la tardor ho paralitza tot i deixa els signes del zodíac en una situació realment complicada. S'apropen canvis a nivell astral que faran que l'horòscop setmanal es mogui en una sola direcció.

👉 Horòscop mensual de setembre 2023: les prediccions de cada signe del zodíac
 

Emprenem aquesta setmana un viatge cap a la tranquil·litat, la calma i el respirar profund abans d'actuar i ho fem amb l'ajuda d'una nova etapa que arribarà per quedar-se. Des dels signes més actius als més tranquils, tots notaran l'entrada de la tardor, la falta de llum i les ganes de relaxar-se. Pren nota de tot el que t'espera en aquests dies segons el teu signe del zodíac amb el nostre horòscop setmanal.

Horòscop setmanal del 18 al 24 de setembre

Àries ♈️

Amors passats

La nostàlgia de l'arribada de la tardor et farà recordar amors passats que poden fer que ho deixis tot. Posaràs terra pel mig, en cas de tenir parella, però obriràs el teu cor en cas de no ser així.

Crèdits

Penses massa en els diners i això vol dir que hauràs de posar-te ferm a l'hora de controlar els teus crèdits. No ets més ric per tenir-ne més, sinó per deure'n menys.

Cos

Després de diverses setmanes o dies d'inactivitat costarà tornar a posar-te en moviment. Tot és qüestió de posar rumb a un ideal que saps que pots aconseguir.

Taure ♉️

Parella

Et pots sentir atrapat: una vegada més has caigut en la tela d'una aranya de la que et costarà sortir. Serà més senzill del que sembla, però només si estàs decidit i et concentres a trencar la relació.

Diners

Saps el que vols, pots tenir-ho, però et resisteixes a gastar de més i això és una cosa que t'acaba perjudicant. Per a què treballes? Dels diners al banc no el gaudeixes.

Salut

Tingues especial cura en la manera en què comences el dia. Esmorzar serà aquesta setmana el teu gran repte. Oblida el dolç i busca aliments igual d'energètics sense sucre.

Bessons ♊️

Relacions

Aquesta manera de veure l'amor que sempre t'ha acompanyat pugues que sigui la que marqui una important diferència en l'horòscop d'aquesta setmana. En certa manera saps que hi ha un límit, però tendeixes a sobrepassar-lo.

Treball

T'espera un bon treball, saps anar cap a ell i no dubtes a apostar clarament pel que has estudiat i la forma de plasmar totes les teves bones qualitats.

Salut

Cal anar al metge de tant en tant, però és important que vagis quan sigui necessari. No anar per anar o fer-te revisions cada dos mesos si no ho necessites, no servirà de res.

Càncer ♋️

Amor

Saps reconèixer l'amor i així ho deixaràs sortir ara que tens temps per fer-ho. Has trobat algú amb la mateixa concepció de l'amor que tu, no el deixis escapar aquesta setmana.

Deutes

No busquis la manera de sortir dels teus deutes, en certa manera és una cosa que no entens. Trobar la manera de cobrir les despeses és una cosa que t'ocuparà la ment aquesta setmana.

Ment

La capacitat de sortir dels teus problemes mentals és una cosa que et servirà per poder trobar l'equilibri que busques. No dubtis a pensar positivament i el que vindrà serà molt especial.

Lleó ♌️

Sentiments

Et costa entendre el que sents, però aquests dies tindràs temps per poder determinar què és el que hi ha de veritable. L'amor és el sentiment més autèntic que existeix.

Targetes de crèdit

Tens massa targetes i això es tradueix en unes despeses que es multipliquen per moments. Pots començar a reduir despeses, estalviant una mica deixant enrere les targetes.

Salut

La salut és una manera de veure el món també. Seràs una mica més optimista si és el que vols, altrament, pots tenir més d'un problema que podria traduir-se en depressió.

Verge ♍️

Amor

Reconeixes directament que hi ha alguns aspectes de la teva vida amorosa que no funcionen, però això no vol dir que hagis d'eliminar-la per complet. Simplement replanteja la relació.

Treball

Sempre hi ha temps per treballar en els teus projectes, és només qüestió de començar a crear un futur prometedor des de zero. Si vols realment pots aconseguir-ho.

Emocions

Cada sentiment que guardaràs al teu interior en aquesta setmana de setembre s'anirà multiplicant de forma exponencial. No pots fer res per evitar-ho.

Balança ♎️

Matrimoni

Sempre has fugit de tot el que representa un matrimoni, però des de no fa molt temps, el comences a estimar. Vols estar a prop d'aquesta persona per sempre.

Treball

Pots compaginar un o més treballs, en essència el que descobriràs és que t'espera una cosa espectacular que voldràs posar en pràctica en la mesura possible.

Exercici físic

La capacitat de fer una sèrie d'exercicis físics al llarg del dia et vindrà de meravella per sentir-te millor amb tu mateix. Aquesta setmana podràs començar des de zero.

Escorpió ♏️

Sexe

Per a tu no existeix cap relació possible sense aquesta paraula de quatre lletres. No et sents part de ningú sense unes rutines que t'ajuden a nivell físic i mental. És just el que necessites.

Finances

Aquests dies tornaràs a recuperar el control i ho faràs amb una normativa que pot arribar a ser la que et catapulti de nou a aquesta grandesa financera que va ser part del teu passat.

Salut

Has de canviar alguns hàbits amb l'arribada d'una anhelada rutina, serà molt més fàcil del que imagines posar-te en forma com abans. Si t'ho proposes, ho aconsegueixes.

Sagitari ♐️

Relacions

Atendràs una mica més el teu cor i el teu cor és claríssim. Quan t'escoltes a tu mateix, tot acaba sortint millor de l'esperat, fes cas dels teus sentiments.

Sou

Tot el que guanyes pot desaparèixer en un segon, depenent del que gastis, per molt gran que sigui el teu sou, no et servirà de res. Hauràs de posar fre aquests dies.

Gimnàs

Tornar al gimnàs és una cosa que fa temps que intentes fer i per falta de temps no has obtingut. Ara estaràs més disposat a assolir-ho, aquesta setmana potser fas més d'una classe.

Capricorn ♑️

Amor

Has tingut una sèrie de problemes que fins ara s'han anat amplificant, ara toca posar una mica de terra pel mig per poder mantenir la relació estable.

Treball

Abans que el vaixell s'enfonsi toca saltar d'ell, si veus que tot canvia amb la teva feina, serà millor que et preparis. Els senyals indiquen que alguna cosa canviarà, no esperis que es freni en sec.

Medicaments

L'automedicació no és una opció, és millor que comencis a buscar la solució als teus problemes de salut de la mà d'un bon especialista. Demana cita al metge.

Aquari ♒️

Cor

Tens un cor enorme que es mou per moments en favor d'una persona que tens molt a prop. És qüestió que ho reconeguis i vagis cap a ella sense cap filtre.

Comptes

Voldràs fer els comptes de la millor forma possible, calculadora en mà i sense deixar-te res de res. Ara o mai, has d'estar preparat per saldar comptes.

Psicologia

La part mental d'una persona és tan important com la física. Si necessites fer una cosa important en el teu dia a dia, simplement veu per això. Que no et freni ningú.

Peixos ♓️

Amor

Hi ha algú al teu cor que no pots oblidar i això es notarà en la manera de sentir-te i de procedir aquests dies. Ves amb compte i no t'equivoquis de nom a l'hora de dir-te que l'estimis.

Treball

Hauràs de passar comptes i fer el possible en tots els sentits per mantenir-te ferm. Treballar en un sector tan competitiu com el teu no és gens fàcil.

Nutrició

Menjar bé és una cosa que has de fer més del que imagines. No només per perdre pes, sinó també per estar en plena forma i sentir-se millor.

💔 Així superen les ruptures amoroses els diferents signes del zodíac
 

Els signes més afortunats de la setmana seran els d'aigua, Escorpió, Càncer i Peixos, els que millor no apropar-se a ells pel seu mal humor seran els de foc, Àries, Lleó i Sagitari.