Les paneroles són una de les plagues més comunes i desagradables a les llars. A més a més de crear incomoditat i sensació de brutícia, poden provocar problemes de salut. Però, què passaria si et digués que la solució per eliminar les paneroles podria estar ja a la teva cuina? Descobreix com una verdura que segurament tens a mà pot convertir-se en el teu millor aliat per desfer-te d'aquestes molestes criatures de manera efectiva i natural. Segueix llegint per aprendre com utilitzar aquest remei casolà sorprenent i digues adeu a les paneroles per sempre!

🪳 Com eliminar les paneroles mutants de casa: 6 trucs i remeis casolans per desfer-se'n
 

🦟 Per què hi ha tants mosquits a casa? Els amagatalls secrets dels seus ous a la teva llar i com eliminar-los
 

La verdura que t'ajudarà a eliminar les paneroles aquest estiu

Sembla gairebé surrealista que una verdura tan inofensiva com és el cogombre, amb el seu bon grapat de fibra i les seves propietats diürètiques, sigui més infal·lible amb les paneroles que els esprais comercials. I t'assabentes ara? Bé, almenys, ja ho saps i el millor és que t'explicarem pas a pas com pots utilitzar el cogombre per deslliurar-te de l'insecte més odiat a totes les llars del món.

Què necessites per espantar les paneroles amb aquest truc?

  • Un cogombre mitjà

  • 1 vas d'aigua

  • Batedora

3, 2, 1… Adeu paneroles!

Els passos són molt senzills:

  1. Renta bé el cogombre i talla'l a trossos.

  2. Fica els trossos a la batedora i afegeix un got d'aigua.

  3. Bat a gran velocitat.

  4. Llest! Ja tens el teu remei contra les paneroles.

  5. Afegeix-ho a la galleda de fregar i repassa tots els racons de la cuina, safareig, bany o habitacions en les quals les has vist rondar.

  6. També pots abocar el suc sobre el broquet del lavabo, desguassos, dutxa i cubell d'escombraries.

On és la màgia? L'olor de cogombre refrescant resulta odiosa per a les paneroles, això les mantindrà allunyades. Només hauràs d'aplicar aquest remei una vegada per setmana i t'oblidaràs de cridar a mitjanit quan encenguis el llum de la cuina.

El gran enemic de les plagues: el cogombre

El cogombre no sols espanta paneroles, també és molt eficaç contra tota mena de plagues: formigues, mosquits, mosques. És molt útil per protegir el teu hort d'insectes. Prova tallant unes rodanxes i deixa-les al voltant dels cultius que vulguis mantenir sans. Et sorprendrà l'eficaç que és.

Mai no hauries imaginat que l'hortalissa que alegra les teves amanides, alleuja les cremades solars, desentela miralls, desinflama ulleres i t'ajuda a baixar de pes, podria deslliurar-te també de les paneroles i altres insectes, veritat? Doncs, ja ho saps, el cogombre és un espantador d'insectes i de gats ;-) A internet, trobaràs centenars de vídeos de gent posant a prova la por dels felins. I és que els gats surten corrents quan veuen aquesta verdura. Per què? Els experts pensen que és per por del desconegut i per la seva semblança a les serps, perquè els gats estan genèticament programats per evitar les serps per instint. En comptes de molestar el teu gat, què tal si utilitzes el cogombre per acomiadar-te de les paneroles?

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!