Nadal 2023 ja és aquí, època en la qual toca retrobar-se amb familiars i amics! En aquesta temporada plena d'alegria i festes, cada detall compta per crear una atmosfera màgica i acollidora. Si has acabat en aquest article, molt possiblement t'ha tocat organitzar un dinar o sopar i vols crear una taula que ompli als teus convidats d'esperit nadalenc instantàniament. No et preocupis, t'ensenyarem com elevar la presentació de la teva taula de manera senzilla: una de les millors maneres de decorar-la és plegar els tovallons per Nadal de manera original. Et portem 5 idees que t'encantaran! 

🎶 7 cançons de Nadal modernes perquè l'esperit nadalenc s'apoderi de tu
 

🎅🏼 Nadal a Barcelona 2023: què fer i què veure per les festes
 

Com plegar els tovallons per Nadal? 5 idees originals i divertides

Plegar tovallons és tot un art i pot canviar completament la primera imatge de la teva taula. Tot i que has de dedicar una mica de temps en donar-los forma, t'assegurem que afegir aquest toc d'elegància i esperit nadalenc valdrà la pena i als teus convidats els hi encantarà! 

1. Arbre de Nadal

Una manera nadalenca de decorar la teva taula és plegar els tovallons amb forma d'arbre de Nadal. Fer-ho és ben senzill i només necessitaràs un tovalló de roba o de paper (si és dels grans, millor). Recorda que si a més a més, són de color verd o vermell, faran el fet.

2. Estrella

Una altra idea per plegar els teus tovallons per Nadal és en forma d'estrella. Per a fer-ho, t'anirà millor utilitzar tovallons de paper, ja que aguantaran millor la forma. Un cop més, utilitzar colors nadalencs com el vermell o el daurat li donaran un toc especial a la teva taula. 

3. Barret del Pare Noel

Aquesta és una idea original especialment pel sopar o dinar de Nadal. Per a fer-ho, necessitaràs dos tovallons, preferiblement un de color vermell i un de color blanc. Així crearàs la figura de l'autèntic barret del Pare Noel. 

🤫 7 pistes per a l'amic invisible originals i divertides que has de provar
 

4. Llaç

Aquesta manera de plegar tovallons la pots utilitzar no només per Nadal, sinó també per altres ocasions especials. En aquest cas, preferiblement hauràs d'utilitzar tovallons de roba, i hauràs de tenir gomes petites per a posar al mig i mantenir la forma. Aquesta és una de les idees més fàcils!

 

5. Plegar tovallons de manera elegant per a qualsevol ocasió

Ja hem vist quatre opcions perquè els teus tovallons passin de ser un tros de paper o tela a un element nadalenc. En aquesta cinquena idea, hem preferit oferir-te una manera més elegant i atemporal de decorar la teva taula, la pots utilitzar tant per Nadal com per qualsevol altre moment! Als teus convidats els hi encantarà i, a més, hi pots posar els coberts a dins.