Arriba la temporada oficial dels amics invisibles. Tant si t'agrada com si no, segur que t'han proposat fer-ne un entre amics, companys de feina, familiars, etc. O, si tens fills, segur que et toca pensar en el regal de l'amic invisible que fan entre els companys de classe! Sigui quina sigui la teva situació, no et preocupis que estem aquí per ajudar-te. Avui et portem unes idees superoriginals per a fer pistes per l'amic invisible

🎄 Nadal a Barcelona 2023: què fer i què veure per les festes
 

🎁 Què regalar per menys de 20 euros a l'amic invisible: 5 idees que agradaran a tothom
 

Pistes originals per a l'amic invisible

Pistes sensorials

El teu amic invisible haurà d'explorar els seus sentits a través de pistes que involucren el tacte, l'olfacte, el gust, la vista i l'oïda. Per exemple, podries proporcionar una petita mostra de l'aroma del seu futur regal o donar pistes que el portin a un lloc on experimentarà una sensació. Segur que li encantarà tenir una experiència com aquesta! 

Missatges xifrats

Una altra molt bona manera de donar pistes al teu amic invisible, és a través de missatges xifrats. Per exemple, si han d'endevinar la persona que els hi fa el regal, pots donar-li una pista de l'estil "Vaig a classes de patinatge" a través d'un missatge xifrat. Aquí tens una idea:

Amaga la pista

Una altra manera de complicar una mica la pista és amagar-la en algun lloc de l'espai on us trobeu. Per exemple, pots amagar la pista del regal a sota d'una ampolla d'aigua, i donar-li un paper on hi digui "H2O". A partir d'aquí, haurà de ser ell el que s'espavili per trobar el següent paperet.

Pistes amb imatges o fotografies

En comptes de fer descripcions escrites, també pots fer-ho a través d'imatges o fotos que representin una pista

Llegir la pista a través d'un mirall

Aquesta opció també és molt original. Consisteix a fer un text al revés, de manera que només podrà llegir-se si el paper amb el text es posa davant d'un mirall i es llegeix a través d'aquest. 

 

Missatge ocult 

Per a crear un missatge ocult amb la pista del teu amic invisible, pots imprimir un paper amb un text (assegurant-te que conté les lletres que necessites) i amb una cartolina, retalles els espais per a les lletres que portaran el teu amic a veure la pista. Quedaria més o menys així:

 

Crea una gimcana per l'amic invisible

Si tens ganes de fer una cosa elaborada i original, ajuntant les idees anteriors podries crear una divertida gimcana. En ella, el participant hauria de passar diferents proves i anar buscant les següents pistes que finalment el portaran al seu regal. Si vols posar-hi inclús més dificultat, pots posar-hi un límit de temps. Segur que els dos us ho passeu pipa! 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!