El Reial Madrid segueix a dos punts del Barça després de la victòria contra l'Eibar (3-1). Però malgrat el bon resultat, Zinedine Zidane no va estar del tot satisfet i fins i tot es va cabrejar amb els seus jugadors.

El motiu? La pèssima imatge de l'equip a la segona part, segons ha avançat el diari Marca. Els primers 45 minuts van ser bons i els blancs van dominar l'Eibar, però al segon temps, es van adormir.

ramos hazard madrid eibar efe

Zidane i el seu staff van quedar decebuts de l'equip i a la roda de premsa posterior va comentar que s'havien relaxat. "La primera part va ser molt bona en tot i potser ens hem relaxat a la segona", va afirmar.

El Madrid es va confiar amb el resultat ampli d'un 3-0 i l'Eibar no va voler desaprofitar l'ocasió. Zidane va avisar als seus a la pausa per hidratació, però els futbolistes no van tornar al nivell del primer temps.

El pròxim partit del Madrid serà dijous contra el València. Abans, el dimarts, el Barça ja haurà jugat el seu matx contra el Leganés.