Víctor Font ha fet aquest divendres una nova roda de premsa i, com ja va sent habitual, el gran tema de la compareixença ha estat Joan Laporta, la gran obsessió del líder de Si al futur les últimes setmanes, en les quals ha deixat de banda el seu projecte per atacar sempre que pot l'expresident.

És per això que Xavier Sala-i-Martin no ha desaprofitat l'ocasió per burlar-se de l'obsessió de Víctor Font, citant un muntatge de vídeo en què es veu el candidat repetint reiteradament el nom de Joan Laporta. "Pregunta seriosa: algú sap si Joan Laporta ha mencionat alguna vegada Víctor Font?", ha escrit l'economista.

Les respostes no s'han fet esperar. "Jan mai no es rebaixaria a aquest nivell", ha escrit un usuari. "Aquest Font ha perdut els papers", n'ha afegit un altre. "Mare meva, sí que està obsessionat amb Laporta aquest senyor", ha piulat un altre.

Sala-i-Martin i el debat a Mart del "Círculo Extraterrestre"

I les burles iròniques de Xavier Sala-i-Martin no s'han acabat aquí, ja que l'economista també ha aprofitat l'aterratge del Perseverance a Mart per referir-se a l'actualitat del Barça, i responent al Twitter oficial de la NASA. "Gran èxit de la NASA en posar a la superfície de Mars el Perseverance. La sorpresa ha estat que les primeres imatges captades al planeta roig són les de Toni Freixa i Víctor Font fent un debat al Círculo Extraterrestre", en referència al debat organitzat pel Círculo Ecuestre al qual Joan Laporta no va acudir.

"La Colau també estava!, els ha donat la benvinguda!", ha afegit un usuari. "Mira darrera del roc de la dreta! Crec que està Bartomeu amagadet. Quin trident tu!", n'ha escrit un altre.

 

Imatge principal: Xavier Sala-i-Martin, al programa Faqs de TV3 / TV3