L'anunci d'una roda de premsa de Víctor Font per a aquest divendres sense tema central havia aixecat força expectatives.

Per això, la realitat ha estat decebedora, ja que l'únic motiu de la convocatòria del candidat a les eleccions al FC Barcelona ha estat tornar a carregar contra Joan Laporta, el tema estrella de Víctor Font les darreres setmanes. "Si estimem el Barça el que hem de fer és contrastar projectes. Joan Laporta és el passat i nosaltres el futur", ha afirmat, visiblement nerviós i enfadat un Víctor Font que ha arribat a insinuar que Laporta vol "florentinitzar" el Barça, per Florentino Pérez.

Víctor Font EFE

Víctor Font, candidat a la presidència del FC Barcelona / EFE

Laporta, tema principal de Víctor Font

"Estem a 17 dies de les eleccions més importants de la història contemporània del club i més 22.000 socis ja estan votant. La televisió del club va organitzar un debat per contrastar projectes i un dels candidats va decidir no anar-hi, menystenint tots aquests socis", ha etzibat Font. 

El candidat ha anunciat que dijous va rebre el resultat d'una enquesta encarregada per la seva candidatura en la qual s'extreu que un gruix important de socis encara no han decidit a qui votaran, motiu pel qual és important contrastar projectes. "No es pot votar a cegues. Al 2015 vam votar d'acord amb la percepció d'un triplet, i què car ens va costar aquell triplet. Ara no es pot votar amb la percepció d'un sextet de fa 12 anys. Amb una pancarta no resoldrem el futur", ha afirmat.

Joan Laporta Josep Cubells Rafa Yuste Aureli Mas Sergi Alcàzar

Joan Laporta ha tornat a ser el tema principal de la convocatòria de premsa de Víctor Font / Sergi Alcàzar

Font critica que la premsa parli d'un interès de Laporta per fitxatge Haaland

I els atacs a Joan Laporta per part de Víctor Font no s'han acabat aquí, ja que el candidat també ha carregat sobre el rumor que va sorgir ahir que Laporta havia iniciat converses per fitxar Haaland, un fet que l'expresident i candidat en cap moment va afirmar. "No fem electoralisme, tractem els socis com a persones adultes. Aquest any no podrem fer cap fitxatge. En els darrers dies, mitjans de comunicació han generat una rumorologia sobre una estrella, i això és irresponsable. No fem volar coloms creant falses expectatives quan no és possible". 

Tot seguit, Víctor Font ha estat qüestionat sobre unes declaracions recents de Tito Blanco, el seu secretari tècnic, que va manifestar que el fitxatge de Haaland és difícil, però no impossible, i que el Barça ha de ser capaç de convèncer aquests jugadors. "No puc donar detalls de la planificació esportiva, però hi haurà canvis i fitxatges, però no de 100 milions d'euros".

 

Imatge principal: Víctor Font, en un acte de la seva campanya / Sergi Alcàzar