Dubtes al Barça i dubtes entre els culers. El club blaugrana està en una situació complicada a nivell econòmic i amb molta incertesa a nivell esportiu. I tot té a veure amb el futur de Xavi Hernández, ja que l'entrenador català ha anunciat que marxarà a final de temporada. I des d'aleshores que han aparegut molts noms de possibles relleus, però la intenció continua sent la de mantenir la confiança en l'entrenador català. Moltes incògnites al club blaugrana i sense saber què passarà d'aquí a final de temporada.

Xavi Hernández és la prioritat

Xavi Hernández encara té contracte amb el Barça i per això és la preferència. El Barça, en una situació molt complicada a nivell econòmic, està perdent opcions per a la banqueta. I com que no hi ha diners, la millor opció és conservar el que es té a dia d'avui. I la intenció és convèncer Xavi Hernández perquè es quedi.

Xavi Hernández Barça EFE
Xavi Hernández, durant una roda de premsa del Barça EFE

I és que l'entrenador de Terrassa és la millor opció per al club blaugrana. Un míster que ha fet una bona feina al Barça i que es creu que encara no ha completat la seva etapa al club blaugrana. Per això s'aposta per conservar-lo a la banqueta una temporada més.

Almenys això també és el que s'està intentant dir des de dins del Barça. Els comentaris van en aquesta direcció i la idea continua segueix sent la de reafirmar-se en la posició de la continuïtat de Xavi Hernández. Una aposta clara i que ara mateix és la millor possible per al Barça.

Xavi Hernández Barça / Foto: EFE
Xavi Hernández aplaudint / Foto: EFE

Xavi Hernández vol compromís per part del Barça

Però també és veritat que Xavi Hernández continua amb la seva idea de marxar. Aquesta és la seva postura de cara a la galeria. I l'entrenador de Terrassa podria canviar d'opinió si el Barça es compromet a complir la seva paraula. Xavi Hernández vol fitxar entre 4 i 5 futbolistes, però vol que si parla amb ells acabin sent fitxatges realistes, tal com informa l'Sport.

L'entrenador català no vol que, com l'estiu passat, se sigui optimista de cara al públic, però després no es pugui fitxar ningú. Ja va patir prou amb els casos de Bernardo Silva i Martín Zubimendi, dos fitxatges que tenia emparaulats però que finalment es van acabar allunyant pels problemes econòmics. Per tant, Xavi Hernández necessita que el Barça vagi amb la veritat per davant i que inverteixi tots els diners que pugui en fer noves incorporacions. Una altra cosa serà si no es tenen diners, però tot ha de quedar clar abans de començar i que no hi hagi sorpreses.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!