Que el Barça s'adherís al Pacte Nacional pel Referèndum té conseqüències. Després de l'anunci, un dia més tard, les xarxes segueixen carregant contra el club blaugrana i ara ho fan amb l'etiqueta #BarçaRompeEspaña.

El hashtag ha tingut molta incidència i gran part dels usuaris han criticat el posicionament del Barça. L'etiqueta ha entrat amb tanta força a les xarxes socials que no només destaca sent trending topic a Espanya, sinó que també ho és a Europa, on està al nivell de les eleccions presidencials franceses.

Però aquest fet no és nou per al Barça, un club compromès amb Catalunya i que ha estat lligat dins l'activisme polític català. El club blaugrana va anunciar el passat dissabte a la tarda que s'adheria al Pacte Nacional pel Referèndum, cosa que durant les següents hores ja va ocasionar una gran allau de crítiques. 

El fet que el Barça s'hagi sumat al consens que genera el referèndum a la societat catalana ha provocat moltes reaccions a les xarxes, la major part d'elles atacant el club blaugrana. La polèmica està servida i molts usuaris hi han dit la seva.