El Manchester City i el Wolverhampton s'han repartit els punts en la tercera jornada de la Premier League​ (1-1). Els de Pep Guardiola han proposat però no han encertat en els últims metres. Els locals, per la seva banda, han sabut resistir en defensa i generar ocasions per poder endur-se el partit.

Els citizens venien de guanyar la Community Shield al Chelsea, i de dues exhibicions en els dos primers partits de la Premier League: un recital a l'Emirates Stadium i una golejada per 6-1 davant del Huddersfield en l'estrena a l'Etihad. Avui però, ni tant sols el Kun Agüero, que va marcar un hat-trick en l'últim partit, ha estat capaç d'aconseguir la victòria.

La primera part l'ha dominada el City de cap a peus. Els Wolves, però, ha resistit les envestides i ha trobat espais per generar ocasions. Neves, pretès pels mateixos citizens, i Jiménez, han causat problemes a un City que s'ha encomanat al bon moment d'Agüero i al desequilibri de Sterling per solucionar el matx. Al primer temps l'argentí ha enviat una pilota al pal i l'anglès ha mostrat la seva faceta més explosiva. Tot i així, no han aconseguit veure porteria.

Premier League: pilota aturada

El segon temps ha començat amb una pressió ofegant dels de Guardiola a la sortida de pilota del rival. El City dominava la possessió i trucava a la porta de l'àrea dels Wolves. Aquest guió, però, ha canviat al minut 56, quan un gol que no era vàlid, ha pujat al marcador pels locals. Willy Boly ha rematat amb la mà una centrada perfecte a la sortida d'un córner de Moutinho.

No ha tardat en reaccionar l'equip de Manchester. Falta servida per Gündogan de forma magistral i arriba Laporte des del darrere amb una força descomunal per enviar un cop de cap al fons de la xarxa que empatava el partit. S'augurava un bon final de partit.

Els canvis dels dos entrenadors han estat completament ofensius. El pla de Guardiola s'ha vist afectat per un mal dia de Sané i Mahrez, que no han estat capaços d'aportar solucions. El de Nuno, ha sortit a la perfecció. L'exblaugrana Adama Traoré ha demostrat perquè és la 'bala' de l'Hospitalet i ha desequilibrat al City. Només li ha faltat el gol. Una falta servida per Agüero a l'últim minut ha impactat al travesser per tancar un partit que pot servir perquè Liverpool, Chelsea o Tottenham sobrepassin al vigent campió de la Premier al capdavant de la classificació.