No hi ha canvis a l'Etihad Stadium. El Manchester City de Pep Guardiola segueix al mateix nivell, o fins i tot millor, que el la temporada passada. El feble Huddersfield segueix rebent golejades i el City ja encapçala la Premier League (6-1).

Al ritme d'Agüero

La filosofia de Guardiola és la de tocar, de crear espais i de portar la pilota sense pressa fins a la porteria rival. Però aquest nou Manchester City, mantenint la mateixa columna vertebral, ha sabut refer-se a la mala notícia de la baixa de Kevin De Bruyne per tres mesos amb espectacle.

El primer partit a la Premier davant l'afició ha estat un recital de bon futbol. El Kun Agüero ha comandat l'atac del Manchester City, completant un fantàstic partit amb un hat-trick, i sent la punta de llança d'un equip versàtil i plena de grans individualitats.

Però més enllà de les individualitats també destaca per la gran unió i els automatismes d'un equip que segueix millorant en el tercer any de Guardiola a Manchester i que torna a ser el favorit per guanyar la Premier.

I amb futbol, però també amb gols, s'ha decantat el partit. Minut 25 i vaselina del Kun. Minut 31 i gran volea de Gabriel Jesus. Minut 35 i ja arriba el doblet del Kun. Minut 48 i golàs de falta de David Silva. Minut 75 i hat-trick del Kun. Minut 85 i gol en pròpia del Huddersfield. Domini absolut del Manchester City.

Prodigi al mig del camp

El Manchester City segueix demostrant eficàcia i, sobretot, alguna cosa més especial. Al City hi ha mig del camp per molts anys, amb futbolistes joves i amb molt talent, Guardiola encara els dona més protagonisme amb una sobrepoblació prodigiosa. Tres defenses, cinc al mig i dos davanters.

David Silva, Bernardo i Gündogan han propiciat el primer bany de la temporada dels citizen. Els tres migcampistes han fet el que han volgut i quan han volgut, amb la inestimable ajuda del carriler Mendy, una fàbrica de generar centrades de perill, i dels golejadors Agüero i Gabriel Jesus.

El Huddersfield, que ja va encaixar un 0-3 del Chelsea a la primera jornada, torna a rebre un nou pal contra un gran. Un gol abans del descans ha estat el major honor del partit d'un conjunt que ha visitat l'Etihad resistint com pocs equips al feu citizen.

Ara Guardiola i el seu City tornen a mirar la classificació de la Premier League cap a baix. Per gols marcats i encaixats ja són líders amb només dos partits disputats. Veurem com evoluciona la temporada i com el City segueix passant la piconadora allà on va.