Els millors jugadors sempre volen jugar en els millors equips. I Dusan Valhovic sembla que se n'ha adonat que no està on voldria estar. El golejador serbi, de només 23 anys, va fitxar per la Juventus de Torí per convertir-se en un dels davanters referents a nivell mundial. Però no ho ha aconseguit. La falta de nivell del seu equip l'ha acabat perjudicant.

Vlahovic podria marxar de la Juventus

El cas és que Valhovic no ha tingut la seva millor temporada a la Juventus. Tot i que ha participat en 41 partits amb la Juventus, no ha estat un jugador intocable. El davanter serbi ha passat a tenir malsons constants perquè Massimiliano Allegri no ha acabat de confiar en ell. Sí que ha tingut moltes titularitats, però també és veritat que han estat pocs els partits que no ha estat substituït, igual que en molts altres ha acabat sortint des de la banqueta.

Per aquest motiu ja té cada vegada més clar que el seu futur passa per marxar de la Juventus. A més, el club italià necessita generar ingressos i, per tant, vendre futbolistes importants. I Vlahovic seria un dels jugadors que més diners generaria amb una venda.

Dusan Vlahovic Juventus / Foto: EFE - Alessandro Di Marco
Dusan Vlahovic fent una rematada / Foto: EFE - Alessandro Di Marco

L'Atlètic de Madrid, un ferm candidat per fitxar Vlahovic

I el més positiu per a Valhovic és que té un gran mercat i que té diverses ofertes sobre la taula. Tal com ha explicat Massimo Brambatti, representant de Vlahovic, en una entrevista a TMW Radio, ja li han arribat diverses propostes per canviar d'aires: "Hi ha tres equips que han presentat una oferta. Al meu entendre, la Juve es prendrà seriosament aquestes propostes".

I és que Brambatti té raó perquè ha deixat caure quines són aquestes ofertes: "Tots els equips són d'un perfil important, perquè són el Chelsea, el Bayern de Munic i l'Atlètic de Madrid". A més, el mateix representant ha explicat que "després d'un any i mig amb Vlahovic, ja s'ha amortitzat un any de salari brut i bona part del que s'ha invertit". Per tant, la sortida de la Juventus és més possible.

Dusan Vlahovic Juventus / Foto: EFE - Alessandro Di Marco
Dusan Vlahovic controlant una pilota amb la Juventus / Foto: EFE - Alessandro Di Marco

I l'opció que podria encaixar més a Vlahovic és la de l'Atlètic de Madrid. Tot i que en un passat va sonar per fitxar pel Reial Madrid perquè era un dels fitxatges preferits de Florentino Pérez, sembla que està més a prop que mai del rival ciutadà. També cal recordar que abans que Vlahovic acabés firmant per la Juventus, el club matalasser ja tenia un acord amb el futbolista, però la Fiorentina —el seu anterior equip— va fer tot el possible perquè no es tanqués el fitxatge.

Això vol dir que l'Atlètic de Madrid és un ferm candidat per endur-se Vlahovic el proper estiu. I una altra cosa serà quina decisió acaba prenent el davanter serbi. Sembla clar que sortirà de la Juventus, però encara no es coneix el seu destí.