El Barça s'ha quedat sense motius. La Cadena SER va publicar dilluns a la nit documents que desacrediten el comunicat del Barça en el cas I3 Ventures. El club català hauria contractat l'empresa I3 Ventures perquè desprestigiés l'equip, l'entorn i els rivals, sempre segons la informació de la SER. 


I3 Ventures, proveïdor del Barça, és una empresa que gestiona comptes de Facebook i Twitter i s'encarrega de difamar, presumptament, jugadors de la mateixa plantilla com Piqué i Messi, exjugadors com Xavi i Puyol i exentrenadors com Pep Guardiola. També de candidats a la presidència com Víctor Font, Agustí Benedito, l'expresident Joan Laporta, així com personalitats polítiques com Carles Puigdemont, Quim Torra i Oriol Junqueras. A més, un altre dels objectius és defensar la feina de Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva, segons la SER.

Barça I3Ventures Cadena SER

El Barça ha explicat aquest dilluns a la tarda en el seu comunicat que l'empresa I3 Ventures no gestionava cap d'aquests comptes. Una d'aquestes, Respeto y Deporte, està associada a una pàgina web que és propietat d'I3 Ventures, segons l'emissora de ràdio.

A més, la SER ha publicat un dossier de 36 pàgines, firmat per Nicestream (I3 Ventures és la seva filial). Aquest document explica els sis comptes relacionats a desprestigiar jugadors del club i el seu impacte a les xarxes socials. Les dades només les pot tenir l'administrador de la pàgina i és un document que ha reconegut el mateix Barça.

El dossier de 36 pàgines

 

Les pàgines web d'I3 Ventures i NS Group (Nicestream) han quedat suspeses aquest dilluns a la nit.

Resum: L'escàndol del Barça amb I3 Ventures