Els abdominals són uns dels exercicis més repetits i més coneguts per tonificar el cos. En temps de confinament a casa pel coronavirus, aquesta és la manera correcta per fer abdominals i sense tenir lesions o molèsties.

La manera correcta de fer abdominals

S'ha de mantenir el cap en la línia amb la columna, s'ha de mirar sempre cap a dalt i cap endavant. Les mans han d'estar posicionades al pit o també es poden posar els dits per la zona del cap. En qualsevol cas, no s'han de posar les mans al coll perquè és llavors quan es pot forçar el cos i provocar qualsevol mena de lesions a les cervicals.

La respiració també és molt important en aquest exercici. Es pot respirar pel nas o per la boca, però el que s'ha de fer és inspirar quan es baixa el cos i expirar, quan es pugi.

Els peus han d'estar tocant a terra i han d'estar separats. I per últim, la zona lumbar ha d'estar tocant a terra. Només si es segueixen aquestes instruccions és com es pot fer bé els abdominals.

Aquesta és una de les maneres senzilles de fer abdominals, però també es poden fer amb exercicis més complexos i que necessiten més tècnica.

A continuació, un vídeo per fer exercicis d'abdominals per a principiants.

Exercici d'abdominals per a principiants

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat