Les cases d'arreu del país s'han convertit en gimnasos improvisats. El confinament a casa per evitar la propagació del coronavirus ha provocat que s'habilitin espais a les llars per mantenir-se en forma i fer exercici. I és que la quarantena no ha de ser cap impediment per fer esport.

Aquestes són les set aplicacions de mòbil per a iOS i Android que es poden adaptar a cada usuari:

Nike Training Club

Més de 185 entrenaments i programes personalitzats per a tots els nivells: des de principiant fins a més expert. Exercicis gratuïts d'entre 15 i 45 minuts amb modalitats com la força, la resistència i la mobilitat i en qualsevol intensitat: alta, moderada i alta.

Freeletics Training Coach

Entrenaments personalitzats per "baixar de pes i guanyar musculatura". Així es defineix aquesta app que compte amb un coach personal digital. Els exercicis estan adaptats a la forma física de cadascú i et pots marcar uns objectius per aconseguir-los.

Ejercicios en Casa - Entrenamientos Sin Equipo

Abdominals, pit, cames, braços, glutis... Exercita els músculs principals amb uns exercicis que es poden fer a casa. Aquesta aplicació destaca que no es necessita cap mena d'equipament extra, ni cap entrenador. Són exercicis que es poden fer amb el teu pes corporal.

Ejercicio en casa app fitness

Seven

Set minuts al dia són suficients per posar-te en forma, segons aquesta app. Entrenaments i plans personalitzats per perdre pes i tonificar els músculs.

Seven app fitness

Sworkit Entrenador

Un entrenador et guia durant la sessió que l'usuari prefereixi. Les classes poden durar entre 5 i 60 minuts i es poden escollir les modalitats: força, aeròbics, estiraments i ioga. 

Entrenamientos Diarios - Rutinas fitness

Rutines diàries d'entre 5 i 30 minuts amb més de 100 exercicis diferents. Cada moviment té la seva explicació amb vídeo i també es pot llegir les seves instruccions.

Entrenamientos Diarios   Rutinas fitness

Ejercicios Caseros

Fes la teva sessió d'esport sense preocupar-te de quin exercici serà el pròxim. Una veu et va guiant per no haver d'interrompre la classe i a més, et pots activar un so per segon per marcar el ritme.

Aquestes set aplicacions poden prometre molts canvis, però qui ha de tenir una constància i una rutina per millorar és cada usuari. La força de voluntat de cadascú servirà per aconseguir els objectius personals.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.