Després d'un inici idíl·lic al París Saint-Germain, a Leo Messi li ha sorgit el primer problema greu des del seu aterratge al Parc dels Prínceps. I és que l'astre argentí, sense ni tan sols imaginar-ho, s'ha vist immers en el cas Kylian Mbappé, la gran polèmica que sacseja en aquests moments al PSG, i que té tota la pinta de ser un serial que va per a llarg.

Mbappé pensava que el pla de Florentino Pérez per treure'l de París aquest mateix estiu triomfaria, però el fracàs, estrepitós, l'ha ficat en un embolic de difícil solució.

Mbappe PSG EFE

Mbappé, en el partit contra el Clermont / EFE

L'afició del PSG, contra Mbappé

Després d'intentar sortir del PSG en direcció al Reial Madrid fins a l'últim segon del mercat, Kylian Mbappé va ser xiulat per la seva pròpia afició en el partit de l'últim cap de setmana, contra el Clermont, un duel que, a més, es van perdre Messi i Neymar per haver jugat partits internacionals a Sud-amèrica. Mbappé, ja molest abans del partit per veure com els seus 2 companys de la davantera s'esborraven, va entrar en còlera en veure com l'afició francesa el xiulava, i més després de rendir a un gran nivell i de marcar un gol.

Segons apunta Ok Diario, Mbappé creu que tota la campanya en contra seva està liderada per la propietat del París Saint-Germain, que ha aconseguit posar-li en contra a l'afició, l'estratègia elegida per aconseguir que Mbappé s'acabi atipant i firmi la renovació per a, d'aquesta manera, guanyar-se de nou l'afecte del públic. En el cas d'aconseguir la firma, el PSG ja podria forçar Florentino Pérez a posar una suculenta xifra a sobre de la taula o fins i tot tornar a negar-se a vendre el davanter.

Messi Neymar Pochettino PSG EFE

Messi, debutant amb el PSG / EFE

Messi no mou un dit per Mbappé

D'altra banda, des del vestidor del PSG asseguren, tal com recullen a França, que la relació entre Messi i Mbappé continua sent freda i distant. Més enllà de Di Maria, Paredes, Neymar i Verratti, l'argentí encara no ha tingut temps de guanyar-se la confiança dels seus nous companys i hi ha els qui consideren que Messi hauria de moure fils per aconseguir calmar les aigües en el que refereix al problema amb Mbappé, ja que aquest és un tema que pot acabar afectant tot l'equip.

Mbappé, de fet, es va sentir maltractat després del partit de Reims, en el qual la seva enorme actuació va ser menystinguda per tots, que li van donar més valor al fet que Messi debutés amb el PSG, i sense aportar res al joc, que als seus 2 vitals gols. I és que mentre Messi era aplaudit i victorejat per la seva afició i per la de l'equip rival, Mbappé havia de veure com els seguidors del seu propi equip el xiulaven i l'esbroncaven. A Messi, doncs, li ha sorgit un greu problema a París. I Mbappé continuarà sent jugador del PSG, com a mínim, fins al 30 de juny. El serial segueix el seu curs.

 

Imatge principal: Leo Messi, després de disputar el seu primer partit amb el PSG / EFE