Víctor Font, qui es presentés a la presidència del Barça a les últimes eleccions celebrades el 7 de març de 2021, ha ofert aquest dimarts una roda de premsa al Centre Cívic Can Deu, de Les Corts, per analitzar i compartir les seves reflexions del mandat de Joan Laporta al capdavant de l'entitat blaugrana.

Crítiques a la gestió de Joan Laporta

Font no ha dubtat en reconèixer la seva "preocupació màxima", a causa de la situació que està vivint el FC Barcelona després del mandat de Josep Maria Bartomeu. El que fou el segon més votat en les ja comentades eleccions, ha començat forta la seva compareixença carregant contra Laporta.

Victor Font vota eleccions FC Barcelona
Víctor Font, votant en les eleccions per a la presidència del Barça / Foto: FC Barcelona

"Quan improvises, no tens un pla i no ets transparent, comets errors fins i tot sense voler-ho i tens un problema" ha destacat Font amb relació a què ells si tenien "un pla en els primers 100 dies per emprendre els canvis: rebaixar la massa salarial, aconseguir socis estratègics, retenir Messi... Tot això ens permetia rebaixar el deute, no augmentar-la fins als 480 milions", tal com ell ha destacat.

Font ha insistit que "entrar en el club sense tenir un pla era un suïcidi. Estem veient cops de volant constants", aquests factors fan que la preocupació de l'empresari català vagi en augment i ha reconegut que el club pot "entrar en una situació que posi en risc el model de propietat". Malgrat les crítiques, Font ha assegurat que allarga la mà a l'actual president amb tal d'ajudar per sortir d'aquesta situació.

Víctor Font parla sobre fitxatges i sortides

Durant la compareixença, Víctor Font també ha tingut temps per parlar sobre els fitxatges que prepara el Barça per a aquest mercat estival. Sobre Robert Lewandowski reconeix que "no tinc informació sobre les negociacions amb Lewandowski, però crec que vindrà".

La traumàtica marxa de Messi també ha estat present durant l'acte i l'empresari de 49 anys s'ha atrevit a assegurar que "estic convençut que Leo s'hagués quedat amb nosaltres en la presidència".

Messi acomiadada II EFE
Lionel Messi, plorant després d'acomiadar-se del Barça / Foto: EFE

Per a l'empresari de Granollers, fitxar Xavi ha estat la millor decisió de l'actual directiva en tot el seu mandat i ha afegit que "estem a les millors mans possibles", en relació amb el tècnic egarenc. També ha volgut parlar de la possible sortida de Frenkie de Jong i creu que "vendre un actiu que l'estructura esportiva considera prioritari mai és bo". Font s'ha mantingut molt temps allunyat dels focus, però aquestes declaracions donaran molt de què parlar.

 

Imatge principal: Joan Laporta i Víctor Font durant les eleccions a la presidència del Barça / Foto: FC Barcelona