El precandidat a la presidència del FC Barcelona Víctor Font, líder de Si al Futur, ha presentat un total de 4.710 firmes de suport, més del doble de les necessàries per passar el tall i convertir-se oficialment en candidat a les eleccions que se celebraran el proper 24 de gener.

Font descarta pactes electorals

"Agraeixo totes aquelles persones que aquests dies han vingut a la seu o han anat als més de 200 punts de recollida que teníem per fer-nos la seva confiança i el seu suport amb la firma. Gràcies per les múltiples mostres d'afecte", ha afirmat el precandidat.

Víctor Font, a més ha volgut deixar clar que no pensa pactar amb ningú. "Qualsevol que vulgui sumar serà benvingut, però no farem pactes electorals".

Font creu que pot remuntar

"El número de Laporta era esperable. Nosaltres estem molt contents, comencem de '0' i fer gairebé 5.000 firmes en pandèmia i sense partits és una barbaritat. Hi ha partit, sens dubte," ha afirmat a Catalunya Ràdio Víctor Font, que ha assolit menys de la meitat de firmes que Laporta. "Els socis veuen i entenen que el que toca és el que proposem. De cara a aquestes dues setmanes, convencerem els socis. Són molts socis que no han donat firma, o han votat a algú que no passa el tall", ha afegit el líder de la candidatura Sí al futur.

Sabem que hi ha gent que li ha donat la seva signatura a Joan Laporta i que ens ha conegut i ens acabarà votant a nosaltres", ha conclòs. 

Ara, és clar, Víctor Font haurà d'esperar que es dugui a terme la validació i el recompte oficial, que acabarà dijous vinent, dia 14, per ser proclamat candidat.

 

Imatge principal: Víctor Font, amb les firmes recollides / Sí al futur