El gest ja històric de Leo Messi homenatjant Diego Armando Maradona en el partit contra Osasuna, en el qual l'astre blaugrana va mostrar l'elàstica de Newell's Old Boys que el pelusa va defensar l'any 1993 ha convertit aquest model de samarreta en un producte de culte, disparant la seva recerca en mercats de productes de col·leccionisme i de segona mà.

Per a Europa, Pack Premium per 99€

És per això que Newell's no ha trigat a reaccionar, posant a la venda una rèplica de la samarreta a un preu bastant competitiu per al mercat argentí i una mica més costós per a l'internacional.

El club leproso ha creat dos packs, el Regular i el Premium. El primer té un cost de 45€ i inclou la samarreta, el certificat de producte oficial i un dossier de Diego a Newell's Old Boys, encara que la seva compra només és possible per a l'Argentina.

El pack Premium, exclusiu per a compres internacionals, costa 99€ i inclou la samarreta, el certificat de producte oficial, un pack de cinc fotos, un dossier de Diego a Newell's i un carnet de membre internacional.

"És una samarreta retro com la que va mostrar Lionel, que és una rèplica de la que va utilitzar Diego quan va jugar a Newell's," ha afirmat Juan José Concina, el secretari del club.

El fet que la samarreta del 93 sigui de la marca Adidas i que Newell's tingui ara un acord amb Umbro ha impossibilitat que la rèplica pugui ser exacta.

 

Imatge principal: Leo Messi homenatjant a Maradona amb la samarreta de Newell's del 1993 / FCB