La temporada de MotoGP comença de la manera més emocionant i amb molts dubtes sobre què passarà. La igualtat està sent màxima i els millors pilots del món estan mostrant la seva millor versió. Però també és veritat que mentre s'està disputant la temporada 2024, molts equips ja pensen en la 2025, com podria ser KTM, o com és el cas de Valentino Rossi i Marc Márquez.

Marc Márquez i Valentino Rossi, canvi d'equip a MotoGP

Per començar, Marc Márquez ha firmat contracte per només una temporada amb l'equip Gresini Racing i podria canviar d'equip de cara a la temporada vinent. I per això valorarà totes les opcions que pugui tenir sobre la taula. Això també significa que ha de fer una gran feina per guanyar-se un bon contracte.

En una situació similar es troba Valentino Rossi, però des de la posició de direcció. L'expilot italià ara és el propietari del Pertamina Enduro VR46 Racing Team, que és un dels satèl·lits de Ducati. Però de cara al 2025 en el més probable dels casos acabarà canviant de marca i per això està negociant amb diverses fàbriques.

Valentino Rossi, durante una rueda de prensa / Foto: Europa Press
Valentino Rossi, en una imatge d'arxiu / Foto: Europa Press

Marc Márquez, rumb a KTM

I és aquí on es creu que hi podria haver el retrobament entre Marc Márquez i Valentino Rossi. Però no estaria del tot clar si podria ser possible. El cas és que Rossi podria canviar d'escuderia mare del seu equip i ja està en converses per portar l'equip VR46 a un altre lloc que no sigui Ducati. Una opció seria KTM, tal com informa Crash, però també cal saber que Yamaha és qui tindria més números d'arribar a un acord amb l'expilot italià.

I Marc Márquez, que canviarà d'equip la propera temporada per tenir una moto oficial i no estar a un equip satèl·lit com ara mateix a Gresini, té molts números d'acabar anant a KTM. I allà es podria produir aquest retrobament amb Rossi. Tot i això, aquesta unió no està tan clara a hores d'ara.

Marc Márquez Gresini / Foto: Europa Press
Marc Márquez corrent amb la moto de l'equip Gresini Racing / Foto: Europa Press

El que sí sembla cada vegada més clar és que Marc Márquez seria una de les noves grans apostes de KTM, el que va ser el seu primer equip a la categoria de 125cc. I ho faria amb una moto del recuperat equip MV Augusta, un clàssic que tornaria al motociclisme després de triomfar fa mig segle al campionat del món de motociclisme. El cas és que Pierer Mobility Group, la corporació nuclear de KTM, ha comprat gran part de les accions de MV Augusta, i que aquesta nova moto de KTM, que seria per a Marc Márquez i Pedro Acosta, debutaria al 2025. I això aniria en detriment d'un equip de Ducati que marxaria de la graella de MotoGP.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!