El València de Marcelino García Toral serà el rival del Barça a la final de la Copa del Rei que es disputarà el 25 de maig al Benito Villamarín de Sevilla. El conjunt "che" ha derrotat el Betis de Quique Setién a Mestalla per 1 a 0 i ha fet valer el 2 a 2 del partit d'anada de les semifinals. Els verd-i-blancs es queden sense la final somiada al seu estadi, tot una plantofada per un dels equips que juga més bé de la Primera Divisió.

El gol dels valencians l'ha aconseguit Rodrigo Moreno en el minut 56 després d'aprofitar un regal del seu company a la davantera, Kévin Gameiro. A partir d'aquest moment el Betis, que a la primera part havia gaudit de bones ocasions gràcies a Canales, Mandi i Jesé, ha estat incapaç de reaccionar i s'ha apagat progressivament.

El València torna a una final de Copa del Rei 11 anys després. La última que va disputar va tenir lloc la temporada 2007/08 i es va acabar enduent el títol després de superar el Getafe per 3 a 1 en un partit disputat al Vicente Calderón.