Quatre anys després, l'etapa de Kepa Arrizabalaga en el Chelsea és molt a prop de concloure. Sens dubte, es pot afirmar que ha estat un dels pitjors traspassos en la història, ja que cal recordar que estem parlant del porter més car de tots els temps. Després de la venda de Thibaut Courtois al Reial Madrid, Roman Abramovich no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de pagar la clàusula de rescissió del que era porter del Athletic Club de Bilbao en aquell moment, i que ascendia fins als 80 milions d'euros.

Va arribar amb molta pressió, i l'internacional espanyol mai no ha pogut suportar-la. Malgrat que ha tingut alguna bona actuació, mai no ha acabat de ser una garantia sota pals. De fet, en els dos últims cursos ha estat suplent habitual, i s'ha hagut de conformar amb disputar les copes, per culpa de la presència d'Edouard Mendy. Thomas Tuchel ja s'ha reunit amb el basc, i li ha deixat molt clar que no entra en els seus plans de cara a l'any que ve.

Kepa Manchester City Chelsea EFE
Kepa Arrizabalaga/ EFE

Està content amb la seva actitud i el nivell que ha ofert en els pocs xocs en què ha participat, però cobra un salari massa elevat. Així que és en la llista de transferibles, i estudiaran totes les ofertes que arribin per ell. Òbviament, saben que recuperar la inversió que van fer és impossible, però almenys confien en poder obtenir una compensació econòmica propera als 25 'quilos', i sobretot, lliurar-se de la seva fitxa.

Kepa, per la seva part, també desitja sortir de Stamford Bridge, i recuperar la confiança en si mateix en un altre lloc. La seva missió serà poder convèncer Luis Enrique perquè torni a incloure'l en les convocatòries de la selecció espanyola, on fa temps que no acudeix, i perquè no, somiar poder estar en el Mundial de Qatar. El seu representant ja s'està movent pel mercat, i la prioritat de l'ex de la Ponferradina o el Valladolid és tornar a La Liga Santander.

Es parlava d'un seriós interès per part del València, i ara hi ha rumors que el Barça també estaria meditant molt seriosament la idea de donar-li una oportunitat.

Joan Laporta, molt descontent amb Marc-André ter Stegen

Joan Laporta no està per a res satisfet amb el nivell que ha ofert Marc-André ter Stegen, i creu que Arrizabalaga ajudaria a estimular la competència. Per a això, abans s'haurien de desprendre de Neto Murara, que està en venda.

En el Camp Nou volen emportar-se Kepa, però només oferirien una cessió, amb una opció a compra no obligatòria.

O un traspàs a un preu molt baix.