El Camp Nou segueix sent l'escenari ideal per a reivindicar els sentiments polítics i socials dels culers, i en els últims temps la independència o la llibertat dels presos polítics han estat protagonistes. Aquest dissabte, aprofitant el duel de Lliga entre el Barça i el València, el segon oficial dels culers a casa, el públic del feu blaugrana ha exhibit una pancarta del Tsunami Democràtic, el moviment unitari que pretén donar una resposta a la sentència del Tribunal Suprem contra els líders del procés. 

Una pancarta simple, però amb un missatge ben clar: #TsunamiDemocràtic. Una etiqueta que s'ha escollit en aquesta ocasió per reivindicar el moviment i el sentiment uns dies abans de la sentència del TS.

tsunami democratic elnacional camp nou

ElNacional.cat

Aquesta és la segona acció en quatre dies del Tsunami Democràtic. Dimecres passat, coincidint amb la Diada de Catalunya, voluntaris del cos de Bombers van desplegar per sorpresa dues pancartes a les Torres Venecianes de la plaça d'Espanya de Barcelona amb els missatges "Organitzem la resposta a la sentència" i "#TsunamiDemocràtic", la mateixa que s'ha mostrat al Camp Nou.