Després d'una victòria com la del Barça al Clàssic (5-1), el sector més radical de Madrid es desencadena i obre foc contra tots i tothom. L'exemple més clar és veure com viu els partits un fanàtic com Tomás Roncero, periodista del Diario AS i col·laborador a El Chiringuito. Roncero ha anat comentant les seves impressions del Clàssic per Twitter i cada cop se'l veia més abatut davant l'actitud dels jugadors blancs i el repàs blaugrana.

El periodista ha començat amb ganes, confiat que el seu Madrid faria un bon paper.

Però la primera part del Barça no ha deixat cap mena d'opció als blancs. Roncero se'n feia creus.

Amb el gol de Marcelo, el periodista ha vist un raig d'esperança i ha contemplat l'opció de remuntada dels homes de Lopetegui.

Fins que al final ha arribat la sentència del Barça. Tres gols en 15 minuts que han estat un bany de realitat per a Roncero, que no podia creure el que estava veient.

Per acabar tornant a la cantarella de sempre sobre les ajudes i els àrbitres.

Dia dur per a Tomás Roncero i per als fans dels Madrid.