Leo Messi, després de 10 dies d'haver enviat el burofax que ha desencadenat tot el terratrèmol esdevingut al Camp Nou, ha parlat. I, al contrari del que es podia pensar en els primers dies, ho ha fet per anunciar que es queda un any més al Barça. Messi tenia moltes coses a dir i ha deixat una llarga llista de titulars que exemplifiquen força bé com s'ha desenvolupat el serial de Messi i la directiva presidida per Bartomeu.

El titular més impactant és la crítica dirigida directament cap a Bartomeu i la seva gestió. Però Messi, que no s'ha tallat en cap moment, ha explicat amb pèls i senyals tot el procés de la seva sortida frustrada. Messi sempre s'ha caracteritzat per escollir el moment específic per parlar. I quan ho fa, és perquè té intenció de dir coses. 

En aquest cas, amb tot el que s'ha dit sobre ell, el seu barcelonisme i les diferents filtracions al voltant de tota la seva situació actual, no podia ser diferent i ha deixat una llarga llista de titulars. Com s'ha vist, Messi tenia ganes de parlar i defensar la seva postura, i veurem si les diferents declaracions del capità del Barça troben resposta per part de la directiva.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat