Aquest dimecres Ajax i Bayern de Munic van empatar al Johan Cruyff Arena (3-3) en un partit que va servir perquè els dos conjunts es classifiquessin per als vuitens de final de la Champions.

La imatge del partit, però, la va regalar l'alemany Thomas Müller. Quedaven menys de quinze minuts de partit quan el davanter del conjunt visitant va propinar una puntada de peu de peu espectacular al cap de Nicolás Tagliafico. El jugador argentí, amb una ferida oberta a la closca, va haver de ser atès uns minuts.

L'àrbitre francès Clément Turpin no ho va pensar dues vegades i va expulsar Müller, que es perdrà el partit d'anada dels vuitens de final.

Tagliafico recordarà la nit tota la seva vida. Després de veure com li obrien el cap, el lateral va cometre un penal absurd sobre Thiago al minut 85 que va permetre que el Bayern es posés per davant en el marcador, però ell mateix va aconseguir l'empat en el temps de descompte.