Des de la seva estel·lar aparició al Trofeu Joan Gamper de principis d'aquesta temporada, ja se sabia que Lamine Yamal anava a ser un futbolista diferent. Són només 16 anys els que té el '27' culer, però és que el seu talent ja és diferencial en el primer equip del FC Barcelona i, dia que passa, dia que sembla que millora.

No obstant això, i encara que el fenomen Pau Cubarsí semblava no apuntar tan alt, les seves darreres aplicacions duen a pensar que ambdós futbolistes seran estrelles mundials. Cadascun des de la seva demarcació, Cubarsí Lamine es converteixen en futbolistes diferencials per a un Barça que, a més a més, li venen les aparicions dels seus joves com l'anell al dit en vista de la sensible situació financera del club.

Granada Barça Lamine Yamal EFE
Lamine Yamal, celebrant un dels seus dos gols contra el Granada / Foto: EFE

La Reial Federació Espanyola (RFEF) tampoc perd detall dels dos prodigis del Barça

Com no podria ser d'una altra manera, dos futbolistes de 16 i 17 anys perceben un sou molt baix en comparació amb els seus actuals companys d'equip en vista que ells es troben sota el seu primer contracte com a professionals. Ambdós estan vinculats al FC Barcelona fins a 2026, sent aquesta la data màxima fins a la qual podien firmar en vista que es tracten de dos menors d'edat. 

No obstant això, en el cas de Lamine, el Barça ja tindria acordada la seva renovació automàtica fins a 2030 quan el jugador assoleixi la majoria d'edat. Amb Pau Cubarsí ja s'estaria treballant en el seu següent contracte, però, ara com ara, el que preocupa amb el central gironí no és el seu futur al club, sinó el seu futur com a internacional. El cas és que la Reial Federació Espanyola (RFEF) no perd detall dels dos prodigis del Barça. Un ja l'ha convocat i inclús ja ha fet el seu primer gol amb la Roja, mentre que l'altre, Cubarsí, ja ha entrat a la prellista per a l'aturada internacional del mes de març.

Pau Cubarsí Cyle Larin / Foto: EFE
Pau Cubarsí, emparellat amb Cyle Larin durant el Barça-Mallorca / Foto: EFE

Pau Cubarsí anirà a l'Eurocopa si manté el nivell

La idea de Luis de la Fuente és que Pau Cubarsí ja vesteixi la Roja en aquesta aturada de seleccions, però, segons informa el diari Sport, el jove futbolista blaugrana podria inclús entrar en la convocatòria per a la pròxima Eurocopa i inclús empalmar-la amb els Jocs Olímpics. Aquesta possibilitat provoca terror al Camp Nou en vista de la gran factura que ha passat l'excés de partits de seleccions a Pedri i a Gavi. El canari segueix arrossegant la famosa temporada dels 73 partits i l'andalús va dir prou en un amistós contra Geòrgia.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!