El Barça ha d'anar molt amb compte, ja que una de les seves peces clau ha aconseguit obrir-se pas a l'agenda del Bayern de Munic, un dels equips més poderosos i temibles del planeta. Evidentment, aquest no pot ser cap altre que Marc-André ter Stegen, que en el passat ja va ser vinculat amb l'entitat bavaresa. Un interès que no ha desaparegut, en especial, veient l'increïble nivell al qual està rendint en aquest començament de temporada.

Ha passat de ser un dels assenyalats a convertir-se novament en una peça determinant i decisiva per a Xavi Hernández. Per fi sembla haver superat els seus problemes físics, que sens dubte havien influït en el seu rendiment, i ha respost a la confiança enorme que el cos tècnic li ha traslladat des del primer dia. Actuacions com la que va tenir contra el Mallorca, amb diverses intervencions crucials per aconseguir la victòria, feia molt temps que no se li veien.

Joan Laporta i Mateu Alemany celebren no haver venut a l'ex del Borussia Mönchengladbach a l'estiu, ja que la realitat és que van estar temptats de fer-ho. Perquè van rebre una oferta del Newcastle United valorada en uns 55 milions d'euros, que van estudiar amb deteniment. Després que Frenkie de Jong es negués a fer les maletes, contemplaven el porter de 30 anys com una bona opció per ser el sacrifici que en el Camp Nou pretenien realitzar.

Afortunadament això no va passar, i ter Stegen es va quedar en el Barça. Però pot ser que per poc temps, i és que el Bayern pretén convèncer l'internacional germànic perquè traeixi a Xavi, i es converteixi en el successor de Manuel Neuer. Al campió del Mundial del Brasil no li queda gaire més temps en l'elit, i la seva retirada és molt propera, raó per la qual han començat a pensar en la recerca d'un successor de completes garanties.

Una tasca molt complicada, no en va, estem parlant d'un dels millors arquers del planeta en el dia d'avui, malgrat que ja tingui 36 anys, i un dels millors de tots els temps.

Ter Stegen prioritza al Barça, però...

Per sort per a Xavi, sap que ter Stegen li agraeix l'enorme fe que sempre ha dipositat en ell, i que és molt feliç a la ciutat de Barcelona. Però tampoc no s'atreveix a tancar cap porta, i mai no ha ocultat que troba a faltar el seu país natal, i una tornada a la Bundesliga no està descartada.

En el Allianz Arena esperen convèncer el '1' amb un contracte molt suculent, i podrien arribar a posar molts diners per aconseguir que el Barça permeti la seva sortida. Si Laporta no aconsegueix rebaixar la massa salarial, potser no queda cap altra solució que acceptar la pèrdua de l'alemany.