El Manchester United busca un hereu per a Cristiano Ronaldo. Fitxaran a una estrella que pugui assumir la responsabilitat de fer oblidar a l'astre portuguès, i tenen diversos candidats al cap. De moment, el que és segur és que traspassaran al cinc vegades guanyador de la Pilota d'Or el mes de gener, si bé encara no se sap on es trobarà la seva destinació. La seva continuïtat està totalment descartada.

Erik Ten Hag no compta amb ell, i li ha relegat a un paper completament secundari i residual. Això ha provocat que CR7 tingui un enuig monumental, i no va desaprofitar l'oportunitat d'atacar durament l'entrenador holandès, la directiva i fins i tot els seus companys. La situació és insostenible, i a Old Trafford volen desfer-se d'un futbolista que s'ha convertit en un problema majúscul, i que percep la fitxa més elevada de la plantilla.

Immediatament després de donar-li sortida, es posarien a treballar pensant en la seva successió. Però evidentment saben que serà complicat aconseguir que un galàctic arribi al club a meitat de curs, ja que gairebé tots els conjunts desitgen retenir a les seves estrelles fins a l'estiu. No tindran problemes en esperar fins a juny, i els anglesos creuen haver trobat el candidat ideal per suplir a l'ex de la Juventus de Torí o del Sporting de Lisboa.

I és que Vinicius Junior ja ha demostrat que és perfectament capaç de fer-ho, ja que ja va ser l'hereu de Ronaldo en el Reial Madrid. És cert que va caldre esperar i tenir paciència perquè aconseguís explotar tot el seu potencial, però ja es pot dir que ho ha aconseguit, i s'ha convertit en un dels millors atacants del planeta. Per aquesta raó, Florentino Pérez està treballant en la renovació del seu contracte, que caduca el 2024.

Això vol dir que, en cas de no poder arribar a un acord, durant el mercat estival serà l'última oportunitat que tindran d'aconseguir diners amb la seva sortida.

Ten Hag pressiona Vinicius perquè no accepti l'oferta

Això és precisament el que vol aprofitar l'United, i Ten Hag ja hauria contactat personalment amb l'internacional brasiler per impedir que accepti l'oferta que en el Santiago Bernabéu estan preparant, i es traslladi a la Premier League.

Li prometen un sou molt superior al qual li ofereix Florentino Pérez, i li estan reservant el dorsal '7' que deixarà lliure Ronaldo amb el seu comiat. Caldrà veure si això és suficient perquè acabi optant per trair Carlo Ancelotti, i surti del Madrid.