Ousmane Dembélé va completar una pèssima actuació a Granada, fins a provocar que Xavi Hernández decidís treure'l del camp en el minut 82, malgrat que amb 0-1 el Barça tenia moltes opcions de sortir al contraatac per intentar aprofitar la verticalitat de l'extrem francès.

En aquells moments, tanmateix, Dembélé ja portava molt de temps sent més un inconvenient que una solució per al Barça. Havia perdut 14 pilotes, a més de mostrar una falta de compromís i una desídia amb les ordres que arribaven des de la banda que van acabar per desesperar tota la banqueta. El gran dubte és saber si va ser casualitat o no.

xavi hernandez senala fc barcelona barça efe

Xavi Hernández, donant ordres als seus jugadors / EFE

Dembélé tem una lesió que el deixi sense un gran contracte

En el Barça saben que Dembélé és un jugador emocionalment molt inestable, capaç del millor i del pitjor en qüestió de segons. I el francès no ho està passant gens bé últimament, veient com el seu futur en el club no està res clar. Dembélé li va assegurar a Xavi Hernández que renovaria, però a l'hora de la veritat ha fet al contrari, demanant-li al seu representant unes quantitats i unes condicions inassumibles per al Barça. Malgrat tensar la corda, pensant que el club blaugrana acabaria cedint, Dembélé ja ha comprovat que el Barça no pensa cedir, la qual cosa l'ha portat a mentalitzar-se, ja que a l'estiu tocarà canviar d'aires.

I el gran problema és que Dembélé és un jugador físicament molt fràgil, per la qual cosa qualsevol lesió, com la que va patir sense anar més lluny a la passada Eurocopa, el deixaria sense contracte i sense club, la qual cosa enviarà al limbe l'objectiu de cobrar una suculenta prima de fitxatge i d'agenciar-se un salari d'estrella.

Dembele Linares FC Barcelona

Dembélé, en el partit de la Copa del Rei contra el Linares / EFE

Dembélé s'està esforçant al màxim?

I clar, aquesta situació ja ha generat suspicàcies en el Barça, ja que hi ha qui pensa que Dembélé no s'esforçarà al 100% el que resta de temporada, ja que si juga al màxim cada 4 dies el més normal és que s'acabi lesionant, la qual cosa l'ha succeït en tota la seva etapa en el Camp Nou.

D'una banda, Xavi és un enamorat del futbol de Dembélé i segueix convençut que sota les seves ordres el francès pot ser el millor extrem del món. Per cap altre, partits com el de dissabte passat a Granada no ajuden a creure en el compromís de Dembélé, ja que ningú no sap si el francès va rendir al màxim i va tenir un mal dia o si, per contra, va firmar un partit pèssim perquè ja està pensant més en el seu futur que en el present, una cosa extremadament perjudicial per al Barça. I és que en el club creixen les opinions dels que creuen que Dembélé no hauria de tornar a jugar si no estampa la seva firma en un nou contracte.

 

Imatge principal: Ousmane Dembélé, en una acció del Granada-Barça d'aquest dissabte / EFE