Ousmane Dembélé és una figura de vidre. Si des que va arribar al Barça fa quatre estius ha destacat més per les seves lesions que pels seus gols, ara ha tornat a recaure a l'Eurocopa.

Lesió de Dembélé amb França

Mitja hora en dos partits disputats fins que el seu cos ha dit prou. El passat dissabte va saltar a la gespa en el partit entre França i Hongria al minut 57 i va marxar lesionat al 87. Tenia dolor a la part posterior de la cuixa dreta, que ara es confirma que és més greu de l'esperat.

La Federació Francesa de Futbol ha emès un comunicat confirmant que el jugador del Barça es perdrà el que queda d'Eurocopa. "Ousmane Dembélé va ser sotmès a exàmens radiològics diumenge al vespre a l'hospital de Budapest. Els temps de recuperació són incompatibles amb la seva retenció al grup que actualment juga la UEFA Euro 2020", afirmen.

Dembele lesion Eurocopa Francia TUIT

Una lesió muscular que se suma a les moltes que ha anat acumulant en les últimes temporades. L'últim contratemps ha estat amb la selecció francesa al final d'una llarga temporada, molt exigent, però que ha estat la que ha tingut més regularitat amb el Barça.

El problema de les lesions ha estat el gran problema d'un futbolista que va arribar com una superestrella, però que no ha aconseguit demostrar res. De les quatre temporades que ha disputat de blaugrana no n'hi ha hagut cap que no hagi patit lesions. A la 2017/18 es va perdre 27 partits, a la 2018/19 van ser 13, a la 2019/20 va perdre's 40 partits per lesió, i aquesta temporada només se n'ha perdut 6.

Barça Celta Dembélé EFE

Ousmane Dembélé jugant un partit amb el Barça / EFE

3 mesos de baixa  

Aquesta lesió, a part, és un greu problema que se li afegeix al Barça. El club vol desprendre's del jugador i esperaven que un bon paper a l'Eurocopa fes augmentar el seu preu. De moment, si hi havia algun club interessat en fitxar-lo, sembla que podria fer marxa enrere després de la nova lesió.

Dembélé acaba el contracte amb el Barça al final de la temporada vinent i per aquest motiu el club el vol vendre ara que encara podria treure'n un bon pessic. Un altre dels inconvenients és que el futbolista no vol renovar i el club es vol cobrir amb una renovació i tenir més temps per desprendre's d'ell.

A falta de les pertinents proves mèdiques, les primeres exploracions parlen d'uns 3 mesos de baixa, segons ha informat el programa Tot Costa de Catalunya Ràdio. En cas de confirmar-se, el Barça tindria un enorme problema damunt de la taula.

 

Imatge principal: Ousmane Dembélé jugant amb França durant l'Eurocopa / EFE