El partit disputat entre el Barça i el Pumas de Mèxic, amb motiu del Trofeu Joan Gamper, no només va servir com a últim test de pretemporada. En aquest partit vam poder veure els millors jugadors del FC Barcelona, però també algunes notes negatives. Xavi Hernández va deixar a la banqueta a diversos jugadors entre qui destaca un nom: Pablo Torre.

Xavi no compta amb Pablo Torre

El 4 de març de 2022, abans d'acabar la temporada, el Barça anunciava el fitxatge d'una jove promesa de 18 anys, Pablo Torre, procedent del Racing de Santander. Malgrat fer-se oficial el seu fitxatge en meitat de temporada, el futbolista va seguir en el conjunt càntabre fins al final de la temporada.

Pablo Torre Barca FC Barcelona
Pablo Torre, presentat com a nou jugador del Barça / Foto: FC Barcelona

Joan Laporta va pagar 5 milions d'euros pel jove jugador, que està cridat a ser una de les grans perles del futur. Així doncs, Pablo Torre es convertia en un dels primers fitxatges blaugrana amb una clàusula de 100 milions d'euros i un contracte fins a 2026.

Amb l'inici d'aquesta pretemporada, el centrecampista de 18 anys ha viatjat als Estats Units per a la gira del primer equip. Si bé és cert que, al principi, el jugador arribava per recalar en el filial, tothom esperava que la qualitat Torre aconseguís convèncer Xavi.

Pablo Torre Racing Santander EFE
Pablo Torre durant un partit amb el Racing de Santander / Foto: EFE

Res més lluny de la realitat. Ja sigui per l'overbooking que tenen els catalans a la medul·lar, o perquè realment no li encaixa en els esquemes, la veritat és que l'ex del Racing de Santander no ha comptat en excés per al tècnic egarenc. Pablo Torre ha estat una de les sorpreses negatives d'aquesta pretemporada per l'escassetat d'oportunitats que li han donat.

Altres futbolistes en espera de resoldre el seu futur

Durant l'amistós d'ahir, també vam veure altres futbolistes assenyalats pel tècnic de Terrassa. Van ser diversos els jugadors que no van disputar ni un minut. Miralem Pjanic, malgrat reiterar que es compta amb ell, va haver de veure tot el partit des de la banqueta, la qual cosa genera sorpresa.

Miralem Pjanic Barca Champions Europa Press
Miralem Pjanic disputant un partit de Champions amb el Barça / Foto: Europa Press

El que no va sorprendre va ser la xiulada| del públic del Spotify Camp Nou a Martin Braithwaite. L'afició és sobirana i no va perdonar l'actitud del futbolista danès amb el seu equip. El jugador ha reiterat que vol seguir en el Barça, i en cas de sortir, farà pagar al club tot el que se li deu. El cert és que el Trofeu Joan Gamper va ajudar a aclarir els dubtes que es podien tenir sobre la plantilla final de Xavi Hernández.